reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ewelinka nie ma co pośpiesznie panikować :) to tak jak z ząbkami... jedne maja w 4 miesiacu inne w 9 :) co innego gdyby lekarze powiedzieli ze cos nie tak.... Moja też sie roluje ze za nia nie nadązam czasami.... z jednego konca salonu przeturla sie na drugi haha ale za to ząbków jeszcze nie ma :) no ale czekam cierpliwie :) aaa i trzymaj aparat na wierzchu, przyda sie nieraz :)

reklama
hejka laski
temat mleka:baffled:
no coz ja daje modyfikowane nutrilon bo wlasnego nie mialam w cale, w sklad sie nigdy nie zaglabialam, ale gdyby usunac wsztystkie niedozwolone czy szkodliwe skladniki to nie wiem co by dzieciaczki wcinaly.
Fakt czasmi kupuje drozsze zarelko czasami nie, ale to indiwidualna spr
Kazda z nas ma wybor i to jest fajne.

astrid, berni jak fajnie ze wasze dzieciaczki juz stoja i probuja chodzis, pozazdroscic:-):-)
madziula zdrowka dla malutkiej

A o polskiej sluzbie zdrowie nie che sie wypowiadac bo mnie wk....ia, i tyle

ach jeszcze pochwale sie ze moja w koncu polubila lezenie na brzuchu i turlanie, jak ja poloze na podlodze to fik mik i juz jest gdzie indziej. Normalnie mega, ale to mega sie ciesze, juz myslalam ze jej cos dolega i fizjo jest potrzebny, ale z niej jednak len:-):-)

milej niedzielki

Oooo fajno :-D. Widocznie malutka nie spieszy się i robi po swojemu. Jak widzisz, wszystko jest ok i mała jest zdrowa. I niech tak będzie :tak:.

A co tu sie dzieje?
Ja podsyce trochę dyskusje i wyznam, ze: byłam na solarium haha
Napewno dla niektórych nie dopuszczalne :D

Jejku żartuje. Babulce ochloncie trochę i cieszcie sie niedziela :*

Madzia zdrowka dla Marti :*
Ewelka no widzisz i problem z głowy. Mały leniuszek z córci Twej. I tyle :)

Astrid i Berni gratuluje postępow pociech. Emka jak ja chce posadzić prostuje nogi i za stanie sie bierze. I ni grzyba nie da sie jej zmusić żeby je zgiela.

A co tu sie dzieje?
Ja podsyce trochę dyskusje i wyznam, ze: byłam na solarium haha
Napewno dla niektórych nie dopuszczalne :D

Jejku żartuje. Babulce ochloncie trochę i cieszcie sie niedziela :*

Madzia zdrowka dla Marti :*
Ewelka no widzisz i problem z głowy. Mały leniuszek z córci Twej. I tyle :)

Astrid i Berni gratuluje postępow pociech. Emka jak ja chce posadzić prostuje nogi i za stanie sie bierze. I ni grzyba nie da sie jej zmusić żeby je zgiela.

Aty aty aty :angry:, jak śmiesz na solarium chodzić? Zjarasz się na proszek i tyle z Ciebie będzie... hahahahaha :-D . Mam nadzieję, że sobie poprawiłaś tym humor. Zawsze to jakaś dawka wit. D i ciepła.

jeśli moge cos powiedzieć hahahahha

to ja sie boje że mozna dostac czerniakow .... ale od kilku razow nikt nie umarł hehehe kiedyś ogladałam drzyzge o uzaleznionych od solariow... o litosci... 20 latki wygladały na 50 a niektore juz miały zmiany... ale to tak dla ciekawostki zeby nie było :)

jeśli moge cos powiedzieć hahahahha

to ja sie boje że mozna dostac czerniakow .... ale od kilku razow nikt nie umarł hehehe kiedyś ogladałam drzyzge o uzaleznionych od solariow... o litosci... 20 latki wygladały na 50 a niektore juz miały zmiany... ale to tak dla ciekawostki zeby nie było :)
Kiedyś było o laskach, które nie zmywały tapety kilka tygodni, tylko nakładały kolejne warstwy :baffled:.

Madzia: wszystkiego najlepszego dla Marti z okazji 7 miesięcy :cool2:

Astrid bo sie zaraz zrzygam....

ale kurcze szybko leci co??? przed chwilką było pół roczku z juz kolejny miesiac za nami...szok

Anna Ciebie to zawsze wszystko dziwi. Przylazisz tu, o dziecku nie piszesz tylko dociekasz dlaczego ktos daje takie mleko albo dlaczego jedzie na wakacje do Polski skoro narzeka. Mnie to chyba jeszcze bardziej dziwi :-) musisz się bardzo nudzić skoro Ci takie rzeczy chodzą po głowie, no ale sa takie specyficzne przypadki. Dobrze, że chociaż jeden mamy tu z głowy haha.

Ewelinka widzisz nie było powodów do zmartwień. Ja czasem widzę ze A czegoś nie robi a potem z dnia na dzień mnie tak zaskakuje jakby się przez noc tego nauczył. Czasem czytam że niektóre dzieci w wieku Adama już pelzaja po pokoju na brzuszku, a on dosłownie pare cm w boki i troszkę do przodu, ale wiem, że niebawem wystartuje i będę musiała zmienić meble na gumowe :D Gratulacje dla was!

Co do solarki to pewnie zaskocze tu kogos i powiem że chodziłam zimą dla poprawy samopoczucia spowodowanego brakiem słońca, ale nie dla opalenizny ;-) teraz już nie chodzę, bo z dzieckiem nawet taka pogoda to radość. Wypelnia mnie słońcem każdy uśmiech i zima nie jest już taka zla.

Wlasnie była u nas pani z marktplaats i kupiła ciuszki po Adasiu. Fajnie że komuś posłużą bo tylko zalegały.

reklama
a ja tez z kolezanka wybieramy sie na solarium, czasami korzystam ale nalogiem nie jestem:-D:-D
madziula 100lat z okazji 7miesiecznicy, al e to zlecialo:-)

Do góry