reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
milka ja tak tez mialam, jak wysylalam cos z pl to njpierw zapisywalo mi sie to w szkicach a poznij moglam wyslac z tamtad, a poczta z nl zapisywala mi sie w spam:confused: tez sie wku.....am bo zalezalo mi na szybkim wyslaniu a tu lipa, po kilku dniach to rozkminilam:no:

ewelina ide na wesele w sierpniu :D a kiecke kupie chyba w pl bo mam swietny sklep z sukienkami... chyba ze po drodze gdzies przypadkiem tutaj cos fajnego trafie:)

Chyba sie udalo wyslac. Glupia ja nie kapnelam sie, ze moze byc za duza zawartosc maila. Troche dziwne, ale widocznie cos tam maja ustawione, zeby nie przyjmowac takich.
Nie wiem, zaden ze mnie informatyk:baffled::-D

eJ :) patrzę, ze w tym roku w okolicach wakacji wszystkie się będziemy weselić :) my też wybieramy się pod koniec września do znajomych na wesele, ale o kiecy jeszcze nie myślę bo do wakacji to trochę się może pozmieniać np w wadze ;)

Ale fajnie macie z tymi weselami, u mnie juz wszyscy juz po ozenku, ja jako ostatnia :-D

ja wprowadzilam rygor i "potje" oszczednosciowe w banku bo zauwazylam, ze wydajemy kase na jakies glupie rzeczy i prosze w pare dni juz sie 120 eur zebralo. Przy dobrych wiatrach do lata uzbiera sie ladna sumka. Jeszcze w czerwcu wakacyjne i zwrot podatku,cos tam wpadnie. Jaki jest podatek za wakacyjne? 33% czy 40% ?

Aj no i bym zapomniala, ze kuzynka mojego W weseli się tydzień po Wielkanocy także w tym roku obrodzilo w imprezy (w ciągu całego życia byłam aż na trzech, czwarte juz było własne :) a teraz aż dwa w ciągu roku)

Czesc
Astrid oo widze Twilight sparkle:tak:Fajny kolorek i fryzura:tak: chyba tez bym sie sklaniala ku zielonej sukience

Ayni no fajnie to wymyslilas:tak: ,ja chyba musze zrobic podobnie bo kasa leci ze az szok:szok::baffled:

No my w tym roku nie mamy zadnego wesela i cale szczescie:sorry2: bo mozemy sie wybarc na wakacje:tak: My od chyba 7 lat co roku jakies wesele ,czasem 2 lub 3 ( oczywiscie na kazdym bylismy:sorry2: ) i to jeszcze nie koniec:baffled: Mam 3 siostry ,nie wspominajac o kuzynostwie..

Madzia co zakupilas w ikei?

U nas noc byla okropna , nie wiem czy przez zeby czy katar:baffled:W sumie moze spalam 2 godz:baffled::baffled:
Ayni ciesze sie ze z bratem juz lepiej:tak: co do jedzenia w szpitalach to katastrofa:no:
[h=2][/h]

reklama
Ayni to zalezy od dochdów rocznych :)

karola82 nic nie kupiliśmy bo jednak nie pojechaliśmy hehe jakos nam sie ruszyć nie chciało, potem przyszli goście .... ikea nie ucieknie hihi

ja jade na weselicho do koleżanki:)

Do góry