reklama
milka ja tak tez mialam, jak wysylalam cos z pl to njpierw zapisywalo mi sie to w szkicach a poznij moglam wyslac z tamtad, a poczta z nl zapisywala mi sie w spam
tez sie wku.....am bo zalezalo mi na szybkim wyslaniu a tu lipa, po kilku dniach to rozkminilam

Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ewelina ide na wesele w sierpniu
a kiecke kupie chyba w pl bo mam swietny sklep z sukienkami... chyba ze po drodze gdzies przypadkiem tutaj cos fajnego trafie
Madziula85
Milka o prosze, ja tez nie wiedziałam ze takie cos moze byc 
JustynaNL
Fanka BB :)
eJ
patrzę, ze w tym roku w okolicach wakacji wszystkie się będziemy weselić
my też wybieramy się pod koniec września do znajomych na wesele, ale o kiecy jeszcze nie myślę bo do wakacji to trochę się może pozmieniać np w wadze 
Ale fajnie macie z tymi weselami, u mnie juz wszyscy juz po ozenku, ja jako ostatnia
ja wprowadzilam rygor i "potje" oszczednosciowe w banku bo zauwazylam, ze wydajemy kase na jakies glupie rzeczy i prosze w pare dni juz sie 120 eur zebralo. Przy dobrych wiatrach do lata uzbiera sie ladna sumka. Jeszcze w czerwcu wakacyjne i zwrot podatku,cos tam wpadnie. Jaki jest podatek za wakacyjne? 33% czy 40% ?

ja wprowadzilam rygor i "potje" oszczednosciowe w banku bo zauwazylam, ze wydajemy kase na jakies glupie rzeczy i prosze w pare dni juz sie 120 eur zebralo. Przy dobrych wiatrach do lata uzbiera sie ladna sumka. Jeszcze w czerwcu wakacyjne i zwrot podatku,cos tam wpadnie. Jaki jest podatek za wakacyjne? 33% czy 40% ?
JustynaNL
Fanka BB :)
Aj no i bym zapomniala, ze kuzynka mojego W weseli się tydzień po Wielkanocy także w tym roku obrodzilo w imprezy (w ciągu całego życia byłam aż na trzech, czwarte juz było własne
a teraz aż dwa w ciągu roku)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc
Astrid oo widze Twilight sparkle
Fajny kolorek i fryzura
chyba tez bym sie sklaniala ku zielonej sukience
Ayni no fajnie to wymyslilas
,ja chyba musze zrobic podobnie bo kasa leci ze az szok

No my w tym roku nie mamy zadnego wesela i cale szczescie
bo mozemy sie wybarc na wakacje
My od chyba 7 lat co roku jakies wesele ,czasem 2 lub 3 ( oczywiscie na kazdym bylismy
) i to jeszcze nie koniec
Mam 3 siostry ,nie wspominajac o kuzynostwie..
Madzia co zakupilas w ikei?
U nas noc byla okropna , nie wiem czy przez zeby czy katar
W sumie moze spalam 2 godz

Ayni ciesze sie ze z bratem juz lepiej
co do jedzenia w szpitalach to katastrofa
[h=2][/h]
Astrid oo widze Twilight sparkle

Ayni no fajnie to wymyslilas

No my w tym roku nie mamy zadnego wesela i cale szczescie

Madzia co zakupilas w ikei?
U nas noc byla okropna , nie wiem czy przez zeby czy katar

Ayni ciesze sie ze z bratem juz lepiej

[h=2][/h]
reklama
Madziula85
Ayni to zalezy od dochdów rocznych
karola82 nic nie kupiliśmy bo jednak nie pojechaliśmy hehe jakos nam sie ruszyć nie chciało, potem przyszli goście .... ikea nie ucieknie hihi
ja jade na weselicho do koleżanki
karola82 nic nie kupiliśmy bo jednak nie pojechaliśmy hehe jakos nam sie ruszyć nie chciało, potem przyszli goście .... ikea nie ucieknie hihi
ja jade na weselicho do koleżanki
Podziel się: