reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madi a to my będziemy tamtędy przejezdzac bo my okolice stalowej woli i janow lubelski :)

Ja nie bylam na kontroli w 9 miesiącu, dopiero teraz w 10 idziemy 21 maja ;)

No my będziemy mieli malutki sprawdzian jadac do hagi po paszport :) zobaczymy jak będzie się jechalo :)
Mam nadzieje ze zwiedzimy cos tam jeszcze przy okazji :)

reklama
ja kontrole w 9 miesiacu pominełam i idziemy dopiero w 11 na szczepienie :)

berni szkoda ze w tyg pracuje bysmy sie spotkały :(:(

Madziula czyzby to zaproszenie na kawe :D ? hehe
no ja nie wiem kiedy my dokładnie będziemy nawet, jaki dzień tygodnia akurat wypadnie...

Laru to bardzo bliziutko :) a dokładnie skad ty jesteś? bo jak okolice Lublina to może będę wiedzieć gdzie :D ja to z wioski, strasznej wioski Zdziechowice :p :D hehe

Takich Pani dobra Rada to zawsze jest mnóstwo... mnie tez to denerwowaloo.... powoli i im przejdzie nie ma się co przejmować tylko cieszyc maleństwem :*

Laru piwo poprawia laktacje, może sprobuj wypic pol szklaki i porównaj czy to cos dalo. Moja sasiadka tak robila :) i mleko zaraz potem się pojawialo.

reklama
Witam wieczorkiem! Maluch śpi wiec chwila dla siebie. Mamusie mam pytanie w sprawie mleka- jak tu jest z refundacją jeśli ma się dziecko na specjalnym mleku dla alergików? czy jest ona wogóle ? No i czy potrzebne są jakieś potwierdzenia wynikami...Dobrej nocy :)

Do góry