Agss no co ty! Aż tak nudzimy że nic nie chcesz napisać? Jak się mieszka w trojeczke? Jak malutka?
Berni ja Cie podziwiam że ty masz jeszcze chęci na zwiedzanie. Ja mam tam trochę bliżej a po tym czekaniu w kolejce to pomimo głodu stwierdziliśmy że nawet jedzenia nie będziemy szukać tylko jedziemy do domu
Laru ja nic więcej nie pomogę jak tylko przystawiac i odciagac to najlepszy sposób który stymuluje mleko co bys nie pila i tak musisz duzo przystawiac nawet jak Ci się wydaje ze dużo nie leci
no i witamy w gronie zakochanych mamusiek. Niektórym to przechodzi ale mi nadal zostało.
A mnie glowa boli. Dostalam @. Aaaaaaa help
Berni ja Cie podziwiam że ty masz jeszcze chęci na zwiedzanie. Ja mam tam trochę bliżej a po tym czekaniu w kolejce to pomimo głodu stwierdziliśmy że nawet jedzenia nie będziemy szukać tylko jedziemy do domu
Laru ja nic więcej nie pomogę jak tylko przystawiac i odciagac to najlepszy sposób który stymuluje mleko co bys nie pila i tak musisz duzo przystawiac nawet jak Ci się wydaje ze dużo nie leci
A mnie glowa boli. Dostalam @. Aaaaaaa help
i kazali podawac sojowe.Sama zrobilam testy prywatnie jak bylam w Pl.Testow z Polski tutaj nie uznaja.Chcialam,zeby przepisali jej Pepti ale lekarka byla uparta NIE PRZEPISZE I KONIEC! No i w sumie dobrze sie stalo,bo jak sama kupilam to mleko to mala nawet go nie tknela.Takie jest wstretne.Jesli dziecko od niemowlaka jest do niego przezyczajone to pije ale podac takie wstretne cos dziecku ktore zna wiekszosc smakow,nie ma sie co czarowac ze zacznie to pic.

Mój mały jest na nutramigenie2 na razie mam troche opakowań ale jak sobie pomyślę że one sie skończą za jakiś czas a on nie zaśnie bez butelki na dobranoc to aż mnie dreszcze przechodzą. MamoZ&M dzięki za obszerną odpowiedz. Ja właśnie mam wyniki z pl gdzie ewidentnie jest wykazana alergia na wszystkie składniki wchodzące w skład mleka(laktoza, kazeina itd.) dodatkowo moja alergolog z pl zaznaczyła żadne prowokacje do ukończenia co najmniej 2 r.ż. przy tych wynikach co mam! Trudno jeśli będe zmuszona to będe sprowadzać mleko z pl za 100% płatności choć wolałabym ominąć te niedogodności z przewozem naprzykład:-( No nic zbieram tyłek bo jak maluch wstanie to ide z mamą i maluchem na miasto, mam nadzieje że już nie bedzie taki wściekły jak przed pójściem spać bo spacer do udanych nie bedzie należał...no i żeby tylko nie padało- ja chce wiosnę!