justyna270284
Fanka BB :)
Dzięki Misiss to chyba i ja tak zrobie ,że będe chodziła do dwóch a potem się zdecyduję u którego chcę rodzić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzidzie. Niestety miałam rano plamienia. Szybko poleciałam do gina, mój nie miał wolnych terminów to do jakiejś przypadkowej lekarki. Na początku zbadała klasycznie i mówi, ze nie ma tu działającego usg, że powinnam iść do szpitala i tam muszą mnie przyjąć. Załamałam się lekko, bo musiałam wracać do córeczki, mój mąż ma trudny tydzień w pracy i nie może wziąć wolnego a wizyta w szpitalu to parę ładnych godzin czekania. Za chwile oświeciło ją, że przecież mój lekarz, który przyjmuje pokój obok ma usg. Pobiegła do niego a on od razu mnie na wziął na badania .... ach wystarczyło tylko chcieć! Z dobrych wiadomości to jest ciałko żółte, jest maleństwo i już "coś tam pika". Nie wiadomo czemu plamie. Dostałam duphaston i luteine oraz zalecenie leżeć - tylko jak z 11 miesięczną córąNa razie plamienia mi przeszły, ale każda wizyta w toalecie to taki stres
![]()
Witam WasChciałabym dołączyć do grona Mam Czerwcówek - termin druga połowa czerwca - jeszcze dokładnie nie określony. Od jakiegoś czasu Was podczytuję ale czekałam do czasu USG gdy usłyszę bicie serduszka
teraz jestem spokojniejsze i pewna że Bąbel rozwija się prawidłowo. Kilka słów o mnie: nazywam się Mariola, jestem z Katowic, kilka dni temu ukończyłam 32 lata. Jestem już mamą prawie pięcioletniego syna, szczęśliwą żoną
zanim urodziłam syna pozegnalismy Aniołka ( nie było bicia serduszka, a pózniej doszło do samoistnego poronienia
)
Ta ciąża była dla nas niespodzianką, niby staraliśmy sie wcześniej ale nie teraz hehe
ze względu na brunatne upływy mam L4 - nie wiemy skąd one tak więc mam siedzieć w domu i odpoczywać :/ rzadko korzystam z L4 a tu teraz aż 3 tygodnie. Dodatkowo duphaston 3 razy dziennie.
Tak więc to tyle o mnie póki co, na bieżąco będę pisać co i jak![]()
Hej dziewczyny szybkie pytanie na pocieszenie: któras miala utrzymujące sie plamienie? U mnie już ponad 9 dni, duphaston mi sie skończył a wizyta dopiero w piątek. Lekarka która miała wolny termin poprzednio powiedziala ze nic nie widać, nie wiadomo skad krwawienie itd. Nie bylo widac poprzednio jeszcze zarodka, sam pecherzyk. Dzisiaj mam dół ;-(
myszkajoasia a co się zaczyna dziać?