reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Moja córka ma aż 13 kuzynostwa i strasznie ciągnie ją do dzieci. U mnie w rodzinie jeszcze nikt o niczym nie wie. Myślę, że za 2-3tyg. wybiorę się na wizytę do lekarz to zaczniemy chwalić się wszystkim. W sumie wystarczy powiedzieć tylko teściowej i od razu wszystkich obdzwoni tak jak przy mojej pierwszej ciąży ;p

Oj ja też nie potrafie się powstrzymać i koleżankom z października już pochwaliłam się, ale aż mnie korci, żeby jeszcze rodzicom i siostrze się pochwalić. Postanowiłam, że poczekamy do wizyty to teraz muszę wytrwać :D

Hehehe... widze ze wszystkie mamy teściowe plotkary :p ale ja jestem w podziwie bo jeszcze sie nie dowiedzialam czy moja komus powiedziala. Moze dlatego ze jestesmy w HL. :p
Moja mama jest boska :D nawet swojemu mężowi nie powiedziala ani bratu mojemu :p hehe... stwierdzila ze przyjedziemy to sami powiemy bo ona zapomniala :p

Kamcia wszystkie witamy Cie cieplutko :-)

Ja jeszcze przed chwilką zrobiłam sobie jeszcze jeden test ciążowy i dalej nie moge się napatrzeć, ten już ładny różowiutki :)) Pewnie jeszcze przed wizytą jeszcze jeden zrobie, tak dla pewności i wiadomo radości z samego patrzenia :-) Ah te kobiety :)

Moja mama tak samo jak teściowa nie potrafi trzymać języka za zębami. Teraz zastanawiam sie kiedy iść do lekarza bo jak byłam w pierwszej ciąży to w 6 tyg. serce jeszcze nie biło. Z wyliczeń mam teraz 5 tydzień. Za tydzień kończy mi się macierzyński i fajnie by było od razu iść na L4 a jak znowu lekarz mi powie, że mam przyjść później to muszę wykorzystać urlop wypoczynkowy.

O kurcze zostawic was na chwilke a tu tyle do nadrobienia :)
Missis ja zanim urodzil sie mlodszy nie balam sie kochac go bo pokochalam jak tylko 2 kreski wyszly obawialam sie natomiast czy podzialem swojego czasu nie skrzywdzd starszego pieszczocha :) na szczescie wszystko poszlo gladko ale Miki mial 2 latka jak pojawil sie brat to tez troszke inaczej niz z 4 letnim chlopcem :) u nas Miki duzo "pomagal" podal pampersa, kocyczej, pozniej jaka grzechotke ot taki starszy brat i powazna funkcja :) wspolczuje mdlosci
Martucha haha ja lubie rozpuszczalna z mleczkiem a ostatnio jakos mi nie smakuje :D ty masz na odwrot :D moja mama tez nikomu slowka nie pisnela jak w drugiej ciazy bylam, tesciowa za to wygadala :D
Kamcia witaj i spokojnej ciazy zycze :)
Uff nadgonilam :D musze starszaka zapedzic na krotka drzemke tylko jakos on nie ma weny a wiem ze jak nie pospi ze 30 min to wieczorem padnie za wczesnie eh dzieci :D

MamaAnia ja to sie teraz cieszcze, ze nie zdaze od pieluch odrosnac bo pozniej nie chcialoby mi sie wracac :D natomiast napewno starszaczek juz duzo bedzie w stanie zrozumiec i pomoc w opiece nad malenstwem :)

Też cieszę się, że będzie mała różnica wieku i nie będe musiała na nowo przyzwyczajać się do wszystkiego. Emilka ma roczek i jeszcze ani jednej nocy nie przespała całej. Mam przynajmniej 3 pobudki i mam nadzieję, że drugie dziecko będzie zupełnie inne :-p

reklama
Kamcia pociesze cie moj mlodszy ma prawie dwa a wciaz w nocy wstaje :D na szczescie w wiekszosci przypadkow to tylko poprawienie albo przykrycie :)

Do góry