reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dziewczyny nie martwcie się kreskami - ja w dzień spodziewanej @ jak zrobiłam to wyszła taka bladziutka i co następna to stawała się ciemniejsza :) i tak nie jest jeszcze bordowa mimo ze juz tydzień po dacie spodziewanej @ ale nie ma siły żeby było inaczej, cały czas ciemnieje :)
Ja bym się obawiała gdybym się dowiedziała że są dwa serduszka czy podołam, zreszta to jednak zawsze zagrozona ciążą ale nigdy nie wiadomo co przyniesie los - u mnie w rodzinie nie ma takich przypadków raczej wiec nawet o tym nie myśle :)
Eh i gardło rozbolało, tak jakby choróbsko tylko czekało na ten stan - no ale zawsze jesienią więc co się dziwić.
Co polecacie na ból gardła?

Malgos,moglas jeszcze na vitalii np mnie widzieć.Bylas tam?

nie byłam, być może widziałam Ciebie na wrześniówkach 2010 o ile Ty tam byłaś;p
ja też uciekam spać bo stopy mi zmarzły;d brrr
miłej nocy:*
ps. Archea ja ba ból gardła polecam płukanie roztworem z soli;/ paskudne to jest ale mi zawsze pomaga. na pół szklanki przegotowanej letniej wody łyżeczka soli.

DZien dobry :)
Ginger fajnie, ze trafilas na dobrego lekarza :)
Smile brzusio pobolewac moze bo sie tam wszystko rozciaga :)
Archea zdrowka :) wpadaj na herbatke z rana :)
Moja kolezanka ma blizniaki dwoch chlopcow teraz mysla o kolejnej ciazy ale ona bardzo sie obawia kolejnej dwojeczki. Smiala sie, ze poki male brzdace byly to dawala rade teraz maja 4 latka i istne tornado razy dwa :D
Mi w dzien spodziewanej miesiaczki od razu wylazly 2 ciemne i to rowno sie pojawialy myslalam ze padne w lazience :D

Witam z rana ;)

Oczywiscie dzis z samego rana jak tylko wstalam polecialam robic test. Jak zobaczylam dwie piekne wyrazne kreseczki to sie uspokoilam na troszke :-)

Witam poniedzialkowo:-)

nie byłam, być może widziałam Ciebie na wrześniówkach 2010 o ile Ty tam byłaś;p
ja też uciekam spać bo stopy mi zmarzły;d brrr
miłej nocy:*
ps. Archea ja ba ból gardła polecam płukanie roztworem z soli;/ paskudne to jest ale mi zawsze pomaga. na pół szklanki przegotowanej letniej wody łyżeczka soli.

To napewno z wrzesnia mnie kojarzysz...
Pierwsza dzidzia miala sie wtedy narodzic,niestety nie byla tak szczesliwa jak oczekiwalismy:no:

Witam z rana ;)

Oczywiscie dzis z samego rana jak tylko wstalam polecialam robic test. Jak zobaczylam dwie piekne wyrazne kreseczki to sie uspokoilam na troszke :-)

No i pieknie:-D:-D:-D

Ja tez juz mam dwa testy za soba. Ale teraz i tak juz czuje wiec nie ma sensu mi robic wiecej:-D

Jutro rano mam wizyte u lekarza.Nie moj bo moj tylko srody i czwartki przyjmuje a ja juz potrzebuje l4

Dziewczynydawno mnie na bb nie bylo... Co to sa za 3 kropki przy profilu??

hej mamusie:* ja dziś miałam ciężką nockę, synek spał a ja jak na złość nie mogłam bo coś mnie boli pod łopatką..ani złapać oddech, ani nos wydmuchać, no nic...mama nasmarowała mnie maścią żywokostową ale jeszcze boli;( nie wiem czy to jakiś nerwoból czy coś innego;/ jak wracałam z przedszkola to zajechałam do przychodni i jak szybko weszłam tak szybko wyszłam tyle ludzi;/

malapralinka no widzisz kochana..pamięć mam dobrą ale krótką..kojarzę Ciebie z wrześniówek. Trzymam kciuki za Was:)
archea próbowałaś płukanki z soli?
Smile mówiłam, że nie masz się czego obawiać;d dawaj foto testu;)

ja dziś nie mam pomysłu na dzień..pewnie będę się obijać bo nic kompletnie nie chce mi się robić..myślę nad obiadem..może jakieś pulpeciki zrobię zwłaszcza, że jeszcze nie odrzuca mnie od mięsa a co pewnie niedługo nastąpi.

hej dziewczyny :)

matko świeta wczoraj miałam zalatany dzień bo jechałam do wro po kuchnie a tu tyle naskrobałyście :szok::-):-D

uzupełniłam liste :)

kilka rzeczy technicznych:

jolcia29
wpisuj na pogaduchach termin lub coś co byś chciałą dopisać do listy bo poźniej się robi bałagan :) i zapraszamy do pogawędek :)

dziewczyny: mamma-mila, GingerBaby, malapralinka, Kamcia2810, malutkans
czekam na wasze terminy porodów :) to wpisze na liste z odpowiednia datą. Jeżeli nie doczytałam to przepraszam. Wiem, że niektóre z was czekają na wizyte u gina więc jestem cierpliwa i tylko przypominam :tak:

a i przypominam tym które nie wiedzą, że można edytować swój poprzedni post i nie trzeba pisać post pod postem . chodzi mi o to by uniknąć że dwa czy trzy razy sami będziemy pisać posty jeden pod drugim własnego autorstwa :)

dobra już nie ględze :-p

fajnie że zrobiłyście watek ze zdjęciami :) będziemy mogły patrzeć jak nasze fasolki rosną z miesiąca na miesiąc :) pozniej można zrobić galeie brzuszków :D ale to jeszcze troche :)

ide mężowi pomagać bo już mnie męczy .... zaglądne po południu. nadrobiłam wszystko ale nie pamietam co komu odpisać. chyba za dużo jak na mój mózg ciażowy :-D

miłego dzionka :)

reklama
Lolcia oo bardzo chętnie :) to już szykuj tam jeśli możesz drugą w zapasie :-)
Rano to się obudziłam już z takim gardłem ze ciężej było mówic - jednak zastosuje się do rady Małgos - zobaczymy, może pomoże, oby tylko nie zostało to ze mną na dłuzej..

Smile świetnie :) teraz zostaje tylko o siebie dbać skoro już sama się upewniłaś :) a czas do wizity przeleci jak oszalały, nawet nie będziesz wiedziała kiedy :-)

No to czas dzwonić i się umawiać na wizyte ... :-D

EDIT. OOO NIEEEE :crazy: mówie Smile o wizycie a jak zadzwoniłam umówić się na wizyte to zdębiałam że będę musiała tyle czekać, ale no cóż - prywatnie i kolejki do niego to masz babo placek - 28 październik :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry