Hej hej

mlody stwierdzil, ze nie wazne co robi i o ktorej idzie spac pobudka przed 7

mezu na kacu i poprosil o rosolek
Missis ja nigdy nie mam goraczki jak chora jestem. Chociaz robie co moge, zeby sie w chorobsko nie wpedzac
Kochana nie mam tu suwaczkow wiec niezauwazylam, ze swietujecie

duzo zdrowka dla Jasia, usmiechu na codzien i niech sie spelnia wszystkie jego marzenia

Malgos u nas fasolka (bo nagotowalam jak armii) i losos z papryka z grill z ziemniakami, tez sie nie wysilalam

jak po imprezce??

Smile a juz mialas lepsze dni. Zycze poprawy humoru i usmiechu

moze jak male zacznie cie szturchac i poczujesz ruchy tk lepiej sie poczujesz
MamaAnia kevin wymiata. Swieta bez kevina to nie swiega

mam to samo zdanie o chrzenych co tym, z tym, ze np u nas jest klopot, bo sie mamuska pogniewala to dzieciom zakazala wszelkich kontaktow z dziadkami, ciotkami, wujkami... No coz zrobic... Poka buty

Koga niezbyt udane - nic nie kupilismy

ale przynajmniej obejrzalam sobie machiny do kawy i dobrze, bo nanecie wygladaly inaczej i brzydsza bym kupila

ja pisze z tableta stad brak polskich liter i tyle bledow

MalaZosia a to pieszczoszek z Piotrusia

pewnie milo spedzilas czas na pogaduszkach z mama

Mamma-mila oj tam od razu nienawidzisz

wpadaj do ukeja zima lagodniejsza niz w pl natomiast zapomnij o temp 30 st w lecie

Sosnowiczka bob! Aj zjadlabym mniam

Ja tez ocieplane leginsy zakupilam. Cale £2.99 i w sumie sa ok bo nie maja zadnych szyc na nogawkach ale za to na pupie i przodzie maja takie brzydkie podwojne szycie ale na szczescie tego nie widac

Wczoraj powiedzislismy znajomym wszyscy zgratulowali

smialismy sie, ze musza nadganiac bo jedni maja tylko coreczke, drudzy zadnych dzieci a trzeci w sumie w burzliwym zwiazku
Nic ide ten rosolek postawic