reklama

Pogaduchy czerwcówek

Miss moja babcia tez miala blizniaki, to bracia mojego ojca a miedzy moim ojcem a blizniakami 1,5 roku roznicy tylko wiec w sumie jakby trojaczki miala ;) A potem sie jeszcze corki doczekala ;)

reklama
Witam w niedzielne dopoludnie :) u was juz południe ale ja w Uk to mam jeszcze godzinę do przodu :)

Widzę ze każda ma te etapy humorów. U mnie to samo. Kiedy wydawało Mi sie ze taka szczęśliwa dziewczyna :) a teraz wydaje mi sie ze obchodzę sie ze soba jak z jajkiem, i tylko lek i obawa o wszystko. Chodz próbuje sobie wmawiać ze i tak nie zmienię nic jak będę sie wiecej martwić bo jak cos ma byc to bedzie.
Żyje nadzieja ze z dzidzia wszystko dobrze. Dzisiaj o 15.20 jadę do lekarza. Mam nadzieje ze wrócę z dobrymi wiadomościami i dołączę do was szczęśliwych mamusiek :)

Miłej niedzieli i do zobaczenia :)

Smile homebargains tanie przynajmniej :D a moje robaki od malego wstawaly ok 5.00-5.30 dopiero jakies 3 miechy temu kacper zaczal dluzej spac :D ja patrzylam na testy plci na ebay ale to ponoc lipa straszna wiec tez czekam na styczen :)
Malgos to moj bez spotkan z kibelkiem ale kacor ogromny :D haha dobrze im tak :D
Missis wpadaj mam duzy gar rosolku kaczkowego :D
Musze isc po mleko a sie mi nie chce :D ktoras ma ze 2 l na zbyciu?? :D

Lolcia o matko mi Igor kiedys jak bym malutki to jakis czas wlasnie wstawal o 5 i nie wspominam tego dobrze. Dla mnie katorga jest jak on sie o 8 juz budzi:-)

taaa widzialam te testy na ebayu ale ja w takie cuda nie wierze, czekam do stycznia jak ty.

u mnie z tym nastrojem też jest różnie, jednego dnia najchętniej nie wstawałabym z łóżka a innego mam energii za dwoje..i zauważyłam, że tak się dzieje odkąd są długie wieczory i nie mam co robić..można na głowę dostać.

koronkaa trzymam kciuki za wizytę:)

lolcia no mój nie dość, że do południa macał kibelek to jeszcze stęka jak na porodówce..ale nie dziwię się..z kolega wypili 0,7 i 0,5 l wódki na dwóch.. nie pije często ale jak już się zdarzy to męczy się zwykle cały dzień.

mamaAnia
śliczne buty;) bardzo muszą być wygodne.

Hej :-) Mój P. też ma kaca haha:-)
Ja też mam kolejną wizytę w styczniu i pewnie dopiero wtedy poznam płeć. A ja strasznie niecierpliwie jestem... cóż...
My na obiadek dziś pieczeń rzymska z jajkiem,właśnie kończy się robić. Potem poczytam was na spokojnie.:-)

To jestem po południu.

Obowiązek obywatelski spełniony :) Zimno jak nie wiem. Nic tylko bym w wyrku leżała pod ciepłą kołderką. Takiego mam lenia dzisiaj.
Młody się kąpie w wannie :) U nas niestety tylko prysznic, a u babci wanna. Sama dzisiaj sobie poleżałam w cieplutkiej wodzie. Było błogo. Młodego wykąpię to w domu już go nie będę kąpać. I tak wrócimy około 20-ej to kolacja i spać :)

Ciężką głowę dzisiaj mam - chyba ciśnienie niskie. Najadłam się dziś śledzi w śmietanie, taką miałam ochotę. Wiem, że niby nie można surowych ryb... ale :-)

Te legginsy:
GETRY LEGINSY LEGGINSY CIĄŻOWE 2122 ZIMOWE L 40 (4846072031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sennie dziś. Chętnie bym poszła spać. No ale młody nie bardzo da - głośny jest. No i nie mogę przegapić autobusu.

MamaAnia - super butki :)

Wieczorkiem cosik skrobnę.

Witam po obiedzie , zaczynam zabkowac :( co 2 miesiac mnie boli dziaslo normalnie masakra a nie moge brac nic przeciwbolowego moze przez tdn zab boli mnie jajnik albo ja juz nie wiem , polozylam sie bylo o k12 maz ogladal mecz zasnelam jak sie obudzilam bylo ok 15 cale szczescie ze maz w domu zrobil mielone w sosie pomidorowym stwierdzam dobrze mam :)

A ja dzis bez nastroju w sumie nic sie nie dzieje niepokojacego tzn. Nie mam juz mdlosci i nawet apeetyt ciut wiekszy ale jakos tak... chyba sie zesram do wtorkowej wizyty... w sumue to z tym sran...em to by sie jyz przydalo... musze pojsc do gina bo oszaleje :-\ martwi mnie sam fakt ze juz drugi raz chora... matka moja kurka chodzila najpierw zakatarzona z goraczka byla na antybiotyku tydzien byli ok a pozniej po odsyawieniu znow temp i katar i kaszel. I oczywiscie chpdzila tak poltora tygodnia i zarazala wszystkich bo nie chciala isc do lekarza a sie okazalo ze zapalenie oskrzelu ma. Chyba mnie cos trafi :-( i jak mam byc zdrowa jak dookola zarazki... mam dosc dzisiaj chce juz wtorek chce sie uspokoic-mam nadzieje ze sie uspokoje.

Milego wieczorku

reklama
Za 1,5tyg wracam do PL..mialam w lutym ale trafila sie okazja z biletami i lece juz teraz. Troche u smutno ze nie spedze swiat z mezem ale nic nie poradze...

Mozecie mi powiedziec czy to usg 12-14 tydzien ono jest obowiązkowe w pl?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry