Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jestem po południu.
Obowiązek obywatelski spełnionyZimno jak nie wiem. Nic tylko bym w wyrku leżała pod ciepłą kołderką. Takiego mam lenia dzisiaj.
Młody się kąpie w wannieU nas niestety tylko prysznic, a u babci wanna. Sama dzisiaj sobie poleżałam w cieplutkiej wodzie. Było błogo. Młodego wykąpię to w domu już go nie będę kąpać. I tak wrócimy około 20-ej to kolacja i spać
Ciężką głowę dzisiaj mam - chyba ciśnienie niskie. Najadłam się dziś śledzi w śmietanie, taką miałam ochotę. Wiem, że niby nie można surowych ryb... ale :-)
Te legginsy:
GETRY LEGINSY LEGGINSY CIĄŻOWE 2122 ZIMOWE L 40 (4846072031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sennie dziś. Chętnie bym poszła spać. No ale młody nie bardzo da - głośny jest. No i nie mogę przegapić autobusu.
MamaAnia - super butki
Wieczorkiem cosik skrobnę.
Za 1,5tyg wracam do PL..mialam w lutym ale trafila sie okazja z biletami i lece juz teraz. Troche u smutno ze nie spedze swiat z mezem ale nic nie poradze...
Mozecie mi powiedziec czy to usg 12-14 tydzien ono jest obowiązkowe w pl?
Minka
To chyba przez to ze powoli zbliza sie szew i ten 24 tc... i stres siie daje we znaki... pojde we wtorek bo wole raz za duzo spr niz raz za malo...
Syrop z cebuli i czosnku sie juz robi
Missiiss rozumiem cię, lepiej dmuchać na zimne. Ale na pewno wszystko będzie dobre. Syrop z cebuli i czosnku zawsze aplikuję moim dziewczynom jak kaszlą.
U nas nadal chorobowo. Gaba ma wysoką gorączkę i gardło się do tego dołączyło. Neosine włączyłam. A jutro muszę być w pracy i K też. Rodzice akurat nie mogą zostać z mała, więc siostra się zaofiarowała. Ale boję się, że Gaba zarazi jej dzieci. Niby ma ich izolować, ale wiadomo jak to w praktyce wygląda.