reklama

Pogaduchy czerwcówek

miss no można się wściec;/ że też są jeszcze tacy lekarze;/ szkoda bo myślałam, że już poznasz płeć i będzie dziołcha:)) ale tak ja piszesz ważne, że z maluszkiem ok. Co do psiaka uśmiałam się bo mój ma tak samo..z radości potrafi się zapowietrzyć i później kaszle.. a jak chce wejść na kanapę to oprze się łapkami i czeka aż ktoś go podsadzi;dd

agawera można brać nospę, ja w pierwszej ciąży brałam 3 razy dziennie jak miałam skurcze przepowiadające. zdrówka dla córki;)

piszesz o koncu czy poczatku ciazy ?

reklama
cześć

mississ - buźka, niech się tą stówą udławi! właśnie dlatego chodzę na nfz - przynajmniej o to się nie wściekam, mnie tak kilka razy potraktowano w sumie, ostatni raz jak byłam u lekarza prywatnie z synkiem na ból ucha to mu kazała konował jeden witaminę c brać, a za 2 dni na stole operacyjnym wylądował z powikłaniami po zapaleniu ucha i cud że go na czas zoperowali a do szpitala wysłała go nasza wiejska pediatra natychmiast jak go zobaczyła - miałam ochotę tam wpaść i zamienić w gruzy tę klinikę pazernych konowałów - od tego czasu , pakiet rozszerzony na rodzinę m. zlikwidowaliśmy, a dzieci leczę w lokalnej przychodni, lub w ostateczności na ostry dyżur jadę, ciąże na nfz po takim samym potraktowaniu mnie przy pierwszej ciąży! wizyta 5 min. bez sprzętu i 150 zł - wyszłam w szoku i czułam się okradziona - nigdy więcej, to lepiej bezdomnemu tę kasę dać i przynajmniej zrobić coś dobrego, a już szczególnie jestem cięta na tych co kasę golą na szpitalnym publicznym sprzęcie, normalnie bym w więzieniach takich pozamykała, żeby raz się nauczyli łap do nie swojego nie wyciągać

ufff

i tyle bo mnie wis mississ zbulwersował

a mi dziś bleee a roboty full:dry:

poczytałam o opryszczce w ciąży i jestem zdenerwowana;(( że też to ***** musiało mi wyskoczyć:((

agawera nospę brałam po 30tc ale myślę, że na tym etapie nie zaszkodzi 2 x dziennie. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.

Aaaaaa nie nadrabiam i nie wiem co komu pisać :confused:
Było pyt co robię na kopalni, siedzę i się nudze he he a tak serio to siedziałam w biurze rejestracji czasu pracy ale za mój pysk zdegradowali mnie na 3m-ce na magazyn odzieżowy. Ale chyba już po barborce wracam do biura bo nie wyrabiaja.
Zwolnilam się dziś na badanie krwi i moczu, myślałam że wrócę po pół godz a zeszło mi trzy tyle ludzi, połowa babel w ciąży;)
Ja dziś na obiad potrawke z piersi kuraka z ryżem robię i wlaśnie tak z doskoku z kuchni tu zaglądam.
Gratuluje udanych wizyt :)

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

małgoś - ja też właśnie mam na ustach, posmarowałam tym lekiem przeciwwirusowym - nie za bardzo wiem czym tu się przejmować???? chyba, ze masz ją gdzie indziej:dry:

Co do libido to u mnie nie spadło u mojego R też tylko że on boi się że krzywdę mi zrobi, jest cholernie delikatny a ciągle pyt czy nie boli itp doprowadzają mnie do szału :mad:
Jak byłam dziś w tym laboratorium które znajduje się w szpitalu to nie mogłam się oprzeć żeby na ginekologie nie wjechać, oddział odremontowany extra i widziałam kilka bobo maleńkich od razu zachcialo mi się już swoje mieć na świecie, slodziaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry