reklama

Pogaduchy czerwcówek

miałam ambitne plany usiąść wieczorem przy kompie, obejrzeć parę seriali, poczytać co u Was i nic z tego, po zrobieniu pierników padłam :) zasnęłam o 19.00, obudziłam się o 23, wykąpałam się i poszłam znowu spać... ehhh
mamaAnia
- gratulacje synka :tak:

Ustica - gratulacje :tak: szczególnie, ze nie poddaliście się po tych pierwszych nieudanych invitro... moja siostra jest po dwóch próbach i na razie się wstrzymali

mamuska - ja z okolic :) za pierwszym razem rodziłam w Pruszkowie a za drugim... jeszcze nie wiem - albo Pruszków albo CSK MSWiA :

malutkans - mój płakał prawie codzinnie ale tylko do Pasowania na Przedszkolaka - po pasowaniu jak ręką odjął, ale trochę to trwało, bo prawie 3 miesiące... Twój jeszcze z tego co widzę to nie ma 3 lat węc może jeszcze potrwać, mój jak poszedł miał 3 lata i prawie 2 miesiące... płącz był zawsze rano przy pożegnaniu - ale potem było już ok.

agawera - super, że po wizycie wszystko ok

MałaZosia - czekam na wrażenia z filmu :) podobno super, podobał się nawet mojej koleżance która normalnie za takimi filmami nie przepada
Co do Mikołaja - mój Michał nadal wierzy, nie mam zamiaru mu tłumaczyć, ze nie ma Mikołaja... myślę jednak jak w końcu pozna prawdę to nie będzie wielkiej rozpaczy i przyjmie to spokojnie

malgos - mój mąż tak wysprzątał mieszkanie przez weekend, że się poświeciłam i w końcu zawiesiłam w kuchni firanki po malowaniu które było w maju :eek: u nas tak samo z wyprawą do kina które jest ok. 25km od domu :-D wielka wyprawa na pół dnia :-)

dziś mam jeszcze barszcz z uszkami ale chętnie zjadłabym kotleta z mizerią... mniam :D

reklama
lolcia nie idę do lekarza bo nie chce mi się siedzieć tam 2 godzin w kolejce i w zarazkach..na razie kuje słabiej więc może minie a jak nie to jutro podejdę bo mój E na mnie nakrzyczał, że o siebie nie dbam;/ fajnie, że się dodzwoniłaś:)

MalaZosia skoro Piotruś wierzy w Mikołaja to niech tak będzie..przyjdzie moment, że zmieni zdanie:) mój mały nie wierzy ale czeka na prezent od Mikołaja;d

Alkmena z firanką od razu ładniej prawda? hehe;d udana jesteś:)

Lolcia
Wow to ty eksoresowy porod mialas :-D;-) nic tylko pozazdroscic :-)

Malazosia
Pasta i szczoteczka do zebow :-D z papieru :-) chyba mezowi taki prezent zrobie :-P albo jemu tk taka maszynke zrobie ze podchodzi do niej szczerzy zeby a ta sama mu je myje. Chlop by sie nie meczyl przy szczotkowaniu :-P co do mikolaja hmm moj mlody chyba wierzy nie wiem. Ale ja np sama jakos skumalam ze ggo nie ma... moze zostaw to samemu sobie? W koncu kiedys wyrosnie niz mu traume robic jak jego tata :-)

U mnie po staremu wysrac się nie mogie :-D poza tym wpadłam w wir kupowania prezentów na święta juz mam prawie wszystko :-)
Czytam Was co wieczór przed spaniem heh ale się nie mam za bardzo co udzielać bo nie mam dzieciow i wasze tematy mi m obce heh
We wtorek wysprzatalam całe mieszkanie okna firany podłogi itp pół środy umierałam bolał mnie brzuch i plecy.... przepracowałam sie chyba no i leciała mi krew z nosa w pracy :-( ale dzis juz dobrze
Aaaaaa no i kupiliśmy wózek heh juz stoi w korytarzu nasza super bryka bardzo mi się podoba :-P
I zakupiłam sukienkę bo mamy 27 grudnia wesele się popłakałam w sklepie jak ogladalam te wory pokutne fuj no ale wybrałam
Wczoraj się wloczylam trochę po mieście Warszawa juz ładnie ubrana na święta a teraz w sobotę odpala nowy świat heh
Ja jeszcze o szpitalu nie myślę ale w wawie i okolicach mam sporo do wyboru

Malgos ja mam zdiagnozowana nerwice lekowa, póki co ataków brak, leki też odstawilam na dobre może całkiem mi przejdzie ;)

Maja dopiero od roku nie wierzy w mikołaja he he :D

Nic konkretnego nie kupilam, spodni też nie było fajnych... chyba jutro jeszcze skocze gdzieś:)

Ginger
Kope lat :-P ty tam nie szalej z tymi porzadkami nununu :-) wozio juz kupiony ? Wow!szybciochem :-) a jaki kupilas?:-) ja czekam na plec i po swietach rzucam sie na przeceny ubranek hyhyhy :-D moj niecny plan ;-)
Ja nie lubie sukienek kupowac bo mamboczki i biodra szerokie i nawet e tych odcinanych pod cycem ujowo wygladam:-D ale na weselicho to bym sobie poszla :-) jaki wozio kupiliscie?:-)

Kasia
Mialam pytac. To ciasto na rogaliki to tylko z margaryny maki ( jakiej? Tortowej?) I tego zaczynu? A do tych drozdzy to letnie mleko czy zimne? Takie kruche wychodza? Sorry za ilosc pytan ;-) ale po wtorku sie zabieram za nie :-D

Ostatnia edycja:
W biodrach napewno nie masz tyle co ja Hehehehehe :-P w pasie 85 biodra 118 dupa jak szafa :-D
Wszystko wrzucę w odpowiednim wąteku jak wrócę do domu i usiade do kompa i kieckie i wózek
Wózek szary wiec unisex a kupiliśmy teraz bo on nowego roku mają być droższe i kupione jest juz wiec najdroższy zakup z głowy
Ja mam kolejna wizytę 18 może cos dzieciok pokaze bo też bym chciała juz kupować :-D

kasia - U nas tez sporo znajomych i kobiet w ciazy :P
lolcia - No własnie u nas Nela ma 3 migdał i on napewno do wyciecia i byłam u 3 laryngologów i kazdy inne zdanie o wycieciu tych 2 powiekszonych. Ja jako dziecko miałam wyciany 3 i pomniejszane 2 i odrosły i to tak ze mieli problemy z ich całkowitym usunieciem wiec z jednej strony chciała bym tego małej zaoszczedzic bo mnie to pozniej sporo bolu kosztowało a jednak z drugiej to ochrona i sama nie wiem :/
Alkmena- A ja chetnie bym zjadła barszcyk a u nas jarzynowa. Ale za to jutro mama mi cos pysznego ugotuje:P
malgos - ja tekie bóle miałam jakis czas temu ale własnie magnes mi pomógł:)

a my dom ogólnie ogarnełysmy w koncu kosz na pranie pusty , jeszcze tylko podłogi umyc i okna ale okna po niedzieli jak tesciowa nowe firanki mi uszyje :D

Ginger w biodrach mam 116 wiec niewiele mniej :-) w pasie bylo z 81 przed wakacjami takze wiesz :-) a waze przy 170 cm teraz 82 kg :-) ale dlugo cwiczylam posladki wczesniej i z pupy tylko swojej jestem dumna :-P ale i tak po ciazy chce 65 kg osiagnac w pol roku i mysle ze bobo mi w tym pomoze :-) takze ja paczus jestem :-D;-) tylko mowia ze nie widac :-P ciekawe hyhy...

reklama
Misiiss tak tylko te składniki które podalam, mleko letnie ma być a mąka ja daje pszenną:) wyjdą na pewno pycha.

Wow ale się zabralyscie za te zakupy szybko :D ja jeszcze o wózku nie myślę :)

Dziewczyny a ja myślałam że tu same chudzinki. U mnie tyłek też wlk 104cm i 74kg przy 170cm..

Ile przytylyscie w poprzednich ciazach? Ja startowalam z waga 62kg i przytylam 26 kg wygladalam jak baleron, potem zeszło mi do 72kg i ni chu.. chi.. więcej ... a teraz już 2kg na plusie :) ciekawe ile teraz mi waga skoczy choć teraz jem inaczej, więcej warzyw i owoców, mniej słodyczy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry