Witam się wieczorowo,
Minka dzięki na info odnośnie badań. W takim razie zostawiam swój termin prenatalnych. U mnie nie wyznacza tego lekarz tylko sama albo pani w rejestracji bo na prenatalne chodzę prywatnie, całkowicie do innej kliniki.
Oli co do bólu to znawcą nie jestem bo w tej ciąży non stop mnie coś bolało a ja to niepotrzebnie lekceważyłam. Ale pamiętam z pierwszej ciąży że też miałam takie kłucie i lekarz mi mówił, że macica się rozciąga.
Sosnowiczanka szkoda że mały tak źle reaguje na przedszkole obecnie. Może po świętach jak spędzi z wami więcej czasu to mu się znowu przestawi i będzie chodził z przyjemnością.
GingerBaby gratulacje dziewczynki

czyli teraz czas na dziewczyny. Musi być na forum równowaga
Maleducada no właśnie nie mam infekcji układu moczowego a pochwy

już brałam grobulki dopochwowe chyba z 5 razy w ciągu tej ciąży. Ale teraz tez łykam osłonowo jakieś tabletki doustnie i zamówiłam w aptece jakieś dopochwowe osłonowe. W poniedziałek zapytam się lekarza czy mogę je stosować i odbiorę jak coś z apteki.
Smile ja na sen nie narzekam ostatnio, nawet tylko raz w nocy udaje mi się wstać na siku. Rewelacja. Co do słońca to chyba u mnie cały dzień było ale wiatr taki przeraźliwy że strach z domu wychodzić.
Lolcia życzę szybkiego kompromisu z autem

rzeczywiście dla 3 dzieciaków w fotelikach z tyłu to nie lada wyzwanie + pewnie mega pakowany bagażnik

daj trochę kebaba

uwielbiam.
Sesi witaj

ważne abyś teraz była na bieżąco
Miss a może uda się załatwić jakąś przepustkę na wigilię na kilka godzin albo na obiad świąteczny? Trzymaj się ciepło i pamiętaj, że to wszystko dla dzidziusia aby posiedział jak najdłużej w brzuszku. Mam tylko nadzieję, że lekarz nie zrobił tego specjalnie zapisując Ci antybiotyk dożylni a nie w tabletkach czy dopochwowo aby się odgryźć. Nie potrafię go przeżyć, taki palant.
Mamauśkaa ja mam infekcję. Łykam właśnie laciBios Femina a zamówiłam w aptece inVag ale muszę się dopytać czy mogę stosować na 100%. Mam nadzieję, że nic nowego nie złapię bo te infekcje prawdopodobnie powodują moje problemy z tą szyjką.
MalaZosia Ty to masz tempo. Zazdroszczę ale pewnie bo Twoim dniu leżałabym w szpitalu. Ja ledwo z łóżka wychodzę.
Smaczego

ja zupy rybnej nigdy nie jadłam ale jakoś na sama myśl ochoty nie mam
Kasia krzywą cukrową robi się po połówkowym ale nie pamiętam dokładnie w którym tygodniu. Mam nadzieję, że lekarz będzie pamiętał.
Malutkans jak ja pytam się Olgi co mam w brzuchu to mówi zawsze dzidzia śpi a potem pokazuje na swój brzuch i tez mówi dzidzia

także druga mama rośnie.
Justyna ale pracowity dzień
Co do wielkości dzieci to córka urodziła się w 38tyg i miała 3050 i 55 cm (strasznie była chuda). A ja ubranek na 56 miałam zaledwie kilka bo wszyscy mówili kupuj od 62. No i siostra szybko do ciuszka poszła i kupiła kilka pajacyków. Zatem teraz kupię kilka więcej w takim mały rozmiarze, najlepiej właśnie w jakimś ciucholandzie aby było tanio bo dłużej niż 1 miesiąc nie ponosi.
Zamówiłam też dzisiaj Oldze lalkę na urodziny bo ma 15 stycznia. Zatem temat prezentów u mnie zamknięty, uff bo mnie męczyło to strasznie
Dobranoc