My tez juz jakis czas nie spimy, tzn ja z Alankiem, mąż w nocy jeszcze siedział ze swoimi wyrobami koncząc parzenie wiec odsypia.
Wczoraj z młodym pojechałam na zakupy, kupiliśmy prezenty, mamy juz dla wszystkich poza mężem własnie.
Jeszcze dzis musimy jechac gdzies po spożywcze zakupy, bo potem nie bedzie kiedy...
Jeszcze w sprawie czestotliwosci chodznia do gina sie wypowiem...
Do tego na NFZ poszłem pierwszy raz, w 8tc. Miałam usg,które miało potwierdzic ciążę. Kazał przyjsc z wynikami badan prenatalnych na które mnie skierował, przyszłam w 16tc. (nie mialam tu usg ani recznefgo badania, nic) to przerwy miałam ... 8! tygodni miedzy wizytami... Teraz mam isc z kolejnym wynikiem badan prenatalnych, na te ide w 21 tc wiec do niego tragie na pewno juz w 22, przerwa miedzy wizytami... 6 tygodni! Nie wiem, ale coś zadko strasznie te wizyty na fundusz są???????????/ Czy tylko ten mój tak przyjmuje???
Chwała Bogu, chodzę do drugiego ginekologa, prywatnie, wizyty mam jak w zegarku, równo co dwa tygodnie. Badanie reczne za kazdym razem, usg miałam 3 do tej pory. Dzięki tym wizytom jestem spokojna o ciążę,
bo nie wiem, ale ciężarna do gina co niemal 2 miesięce???
Malutkans haha, dobry synuś

Mój mówie ze w brzuszku u mamy jest dzidziuś, malutki
GingerBaby ja tez gratuluję córeczki!!!! Wkoncu jakieś dziewczynki się pojawiają
Obiadek na dzis tez mam juz zaplanowan. Bedzie rosołek, ziemniaczki , schabowy i modra kapusta

-nie jadłam jej 100lat
MyszkaJoasia 5 kilo grzybów suszonych??? Ło matko! co tydzien grzybowa

Bardzo lubię.
I sosik z grzybami. Tez

))