Witam sie i ja

juz po sniadanko, robaki nakarmione mozna poczytac

Ciasteczko a mloda na mleku w nocy byla? Zycze szybkiego pokonania nawyku
Malgos choroba najblizszej osoby zwlaszcza ciezka choroba jest bardzo trudnym przezyciem. Wiem jak jest ci ciezko i jakie mysli po glowie lataja. Tulam mocno i jak potrzebujesz sie wygadac to pisz smialo
MalaZosia ja jak mialam w listopadzie scan tak dopiero nastepna wizyte mam w styczniu - kolejny scan

ale ponoc kolejnych ciazach poloznej nie widuje sie tak czesto

ah ci mezczyzni cierpliwosci za grosz

Mamma-mila ja swego czasu dostalam ksiazke jakas o ciazy i namietnie czytalam dopoki w ciaze nie zalaszam potem sie mi odwidzialo

Koga aaaaa ale super wiesci chlopcy szaleja na mysl o siostrzyczce

no gratuluje dajesz jakas nadzieje

Minka to teraz kolej na chlopca u ciebie

ja tylko rogaliki bede piec plus salatka i troche na wigilie bo kazdy ma cos zrobic i nam sie robota fajnie rozlozyla

Gosiula zdrowka dla corci
Justyna faceci tak maja

a synkowi sie nie dziwie pamietam, ze u nas tez bylo ciezko po ciuciu nie siegnac

Smile ja tez mam gore do prasowania jak chcesz to ci podrzuce

Mamamm moja mama miala 56 lat, 3 miesiace walczyla z rakiem walke niestety przegrala. To bardzo niesprawiedliwe, ze tak mlode jeszcze osoby umieraja tak niepodziewania...
Missis i jak tam? Dostajesz juz antybiotyk? A lekarz zmienil chociaz troche podejscie do ciebie czy dalej taki burok?
Ide po herbatke bo pewnie zamarzla

Zapomnialam napisac jak mnie maz wczoraj rozbroil. Jak mu powiedzialam, ze male strajkuje bo nic sie nie rusza to stwierdzil, ze dziewczynki sa leniwe i on to zalatwi. Pogadal do brzucha i strzelil mi leginsami a za jakis czas sie male uaktywnilo

chyba czuje respekt przed tatusiem

potem oswiadczyl, ze chlopcy beda sie dziwic czemu dzidzius nie ma siusiaka tylko jakas kreseczke miedzy nozkami to zapytalam czy taki pewny tej cory a on ze wie co robil. Wybuchlam smiechem, ze tak szczerze to nawet nie wiedzial, ze robil to sie zesmial

na koniec stwierdzil, ze jezeli kupimy ten 7 os woz a teraz trafilby sie chlopiec to mamy jeszcze 2 szanse na dziewczynke. Chyba mial dzien glupawki