reklama

Pogaduchy czerwcówek

Smile fajowe te skarpety :)
Missis czy ty oby napewno w szpitalu jestes? :D to zakrawa na jakas dobra komedie
Gingerbaby jak ktos ma rozstepy miec to zadne masci ani cudawianki nie pomoga. Jedne sie smaruja i maja a inne nie uzywaja zadnych specyfikow i nie wiedza nawet co to rozstepy sa :)
Nathalienne odpoczywaj :)
Dziewczyny czy was jeszcze bola cyce? Nosz prawie polowa ciazy a mnie dalej bola :/

reklama
Zaraz jedziemy do lekarza a rennie czyli moja renka to moja Best friend jest :-D co by. Zjadłam wypila albo nic nie zjadła hop i jest i piecze cholernie.
Po lakarzu zakupy :-D niech mi tylko potwierdzi cipulke niech real drży bo nadchodzi szalona mama.
Trzymajcie kciuki odezwę się wieczorem :-*

A mnie sutki swedza :D i koleżanki w pracy ryją ze mnie ze chodzę i po cycach się drapie:D

Ja mam właśnie taką skórę ze rozstepy się nie robią:D w pierwszej ciąży uzywalam co prawda z gerbera takiego kremu, fajny był ale malowydajny i 4 tuby mi poszły a teraz zero specyfików, tylko balsam ten co zwykle po kąpieli.

Ginger udanych zakupów:D potem pokaż łupy:D

Ginger - udanej wizyty i zakupów :)

Lolcia- mnie nadal cyce bola tak samo :/ Choć da się je popieścić :P tylko sutki mam bardzo wrażliwe :)

Alkmena - daj znać jak wyszło ciacho :) Mniam :) My do Piotrusia też przyzwyczajeni jesteśmy ale często gada tylko po to by gadać a sensu to nie ma :)

Wróciłam z zakupów. Ale tylko jeden sweterek dla siebie kupiłam i nic poza tym. Ale poszalałam u fryzjera i obciełam włosy tak na krótko. Nawet mi się podoba. Sałatka zrobiona i zaraz zbieramy się na posiadówkę do jednej z moich sióstr.
Ginger ależ będzie szaleństwo zakupowe.Współczuje takiej koleżanki. Mi na razie ok ale w tamtej ciąży też się z nią zapoznałam.Ja w pierwszej ciąży schizowałam z tymi rozstępam, smarowałam drogimi kremami i dupa i tak. Cały brzuch, cycki i nogi także w rozstępach. Teraz mam balsam zwykły i smaruję bo masz rację. Jak mają się zrobić to i tak będą ,żeby nie wiem co robić.
Misiss ten szpital to naprawde jakiś podejrzany. Kurczę Ty to się z nimi , tymi lekarzami , naszarpiesz. Może skonsultuj ten lek z kimś jeszcze jeśli masz taką możliwość.
Nathalienne odpoczywaj i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Kasia po powrocie córy od razu herbatka z miodem i cytryną. Przynajmniej masz trochę spokoju i możesz sobie odsapnąć. A Ty dziś nie w pracy?
Lolcia mnie przestały już boleć. Tzn czasem bolą ale to nie jest już tak uciążliwe jak 3 tyg temu. Ale dalej są takie tkliwe i sutki bolą przy dotyku.
Smile ja polecam takie specjalne mydełko. Można je kupić np. w Rosmanie.Nazywa się jakoś dr.Berkman czy coś takiego. Naprawde dobre. Można z nim zrobić tak jak pisała Kasia, zetrzeć trochę i dodać do prania. Polecam.

Co do smarowania się to w poprzedniej i tej ciąży używam tylko oliwki. Po prysznicu na wilgotne ciało a potem lekko osuszam i dodatkową warstwę daję na brzuch, piersi i tyłek. W poprzedniej ciąży na brzuszku ani jednego rozstępa nie miałam a mam do nich skłonności. Mam nadzieję, że i w tej tak będzie.

Ja mam te ciuszki dla dzidzi ale nadal leżą i czekają na pranie. Nie chce mi się :)

reklama
Alkmena ja sie na wadach wzroku nie znam :) wiem tyle ile mi lekarze powiedza i sama doczytam. Miki to specyficzny przypadek ot jak to nasza neurolog mawiala cud polskiej medycyny :) jest dobrze tak jak jest :)
Missis tak myslalam :D takich lekarzy i to w jednym miejscu nielatwo spotkac :D do kiedy beda cie trzymali?
Smile a mnie wlasnie cale bola :/ nie dosc, ze wielkie, nabrzmiale to jeszcze bola :D
Gingerbaby kumplowalam sie z rennie w poprzednich ciazach teraz poki co spokoj. Nie zazdroszcze jednak bo to nic przyjemnego
Kciuki za wizytujace :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry