reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Kurde dzieeczyny to chyba ginekolog powinien wiedziec co mierzy i wytlumaczyc pacjentce co i jak... :/
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Malutkans
&&&& za super udana wizyte :-)
Martucha
Wiesz jak to jest jak sie nie zapytasz to nie powie. Niestety rzadko przynajmniej sie to zdarza bo dla nich to oczywiasta oczywistosc. To Twoja pierwsza ciaza? Jak masz foto udg to np na moim jest pokazane przerywanymi kreskami co mierzyla i wiem ze pecherzyk caly z reszta ja wiedzialam ze jeszcze dzidzi moglo nie byc. Nie martw sie naprawde :-)
Ja mam za to pietra mega..... oo 17 wizyta... juz mi serce wali tudu tudu tudu... boje sie ze serducha nie bedzie :-(
&&&& za super udana wizyte :-)
Martucha
Wiesz jak to jest jak sie nie zapytasz to nie powie. Niestety rzadko przynajmniej sie to zdarza bo dla nich to oczywiasta oczywistosc. To Twoja pierwsza ciaza? Jak masz foto udg to np na moim jest pokazane przerywanymi kreskami co mierzyla i wiem ze pecherzyk caly z reszta ja wiedzialam ze jeszcze dzidzi moglo nie byc. Nie martw sie naprawde :-)
Ja mam za to pietra mega..... oo 17 wizyta... juz mi serce wali tudu tudu tudu... boje sie ze serducha nie bedzie :-(
Ostatnia edycja:
martucha020290
Missiiss nie pierwsza, ale z Kacprem późno bylam na usg wiec juz bylo widac ladna dzidzie
dobra juz nie marudze.
pójde pod koniec miies i sie okaze co i jak...
missiiss1301
A no to mozesz nie wiedziec :-) bedzke git :-)
martucha020290
Dzięki 
missiiss1301
:-)
Martucha :*
Wiecie co, chyba mam dwa żołądki
I wcale nie chodzi o podwójne jedzenie. Chodzi o to,że niby jesc się chce, a jak już chcę zjeść, to mi się odechciewa...Jakoś to do mnie nie podobne, bo ja jeść to lubię
. No i zaczyna mnie mdlić
. W sumie, to się cieszę, bo wiem,że do przodu
, że wsjo ok :-)
Wiecie co, chyba mam dwa żołądki
. No i zaczyna mnie mdlić
. W sumie, to się cieszę, bo wiem,że do przodu
, że wsjo ok :-)reklama