reklama

Pogaduchy czerwcówek

Czesc dziewczyny. Mam pytanie co do tego forum zamknietego, bo zauwazylam ze mowa o tym. Wszystkie sie tam przenosicie czy tylko niektore?? Żadko tu jestem i nie doczytalam wiec dlatego pytam...

reklama
Witam :)
Minka aaaaa gratki serdeczne!! Ale sie ciesze!!
Sosnowiczka jak siostra z dziewczynkami? Ogarniaja sie powoli??
Koga jakby sie nam sprawdzilo to czesc dziewczyn bedzie zaraz po porodzie o trzecim myslec :D
Nati zdrowka :)
Mamma-mila to cos z horminami na wspolnego. Posiadanie cory nie jest wykluczony tylko organizm mamy sprzyja bardziej chlopcom :)
Gingerbaby ty to chcialas sie poprostu wylamac :p :)
Dobra podczytalam tak na szybko :) pozniej reszta :D eh zostawic was na weekend bez nadzoru :P

Mamamm - to ja mam tak z pająkami. Myszki i gryzonie nie (no może z wyjątkiem szczurów), ale wszelkie większe owady - bleee. Małe pająki zabijam palcem ale duże mnie strasznie brzydzą.

Tak samo strasznie boję sie kleszczy. Nigdy nie miałam ani nikt z mojego otoczenia. Z wyjątkiem mojego kota, który chyba miał na głowie. Do dzis ten widok śni mi się jak koszmar po nocach :)

Smile - wcale się nie śmiejemy. Każdy ma jakieś lęki. Ja w dzieciństwie bałam się... piórka. Hmm...

Junior się tak rozbujał jak nigdy. Dziewczyny powiedzcie, że to zbieg okoliczności a nie wynik wczorajszego stresu i nerwów. Bo i tak mam wyrzuty, że dziecko wczoraj ucierpiało. Czy to może być to?

reklama
malinka no wlasnie probowalam zrobic tak jak pokazalas na zdjeciach ale jak wejde w fora zamkniete to nic tam nie ma, no nic chyba mnieJeszcze nie ma w gronie wtajemniczonych :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry