reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Malgoś ja juz o 18 mam chec isc spac ale to nie realne i później przychodzi taki czas ze odechciewa mi sie calkiem i do 2-3 moge nie spac, ale tak to mam zazwyczaj 
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Ja tez szybko zasypiam i tylko najgorsze jak sie obudze na siku o 3 to juz pospane mam. Nie chcemi soe spac zupelnie i zasnac nie moge :-\
Moj maz mi dzisiaj powiedzial ze wygladamjak w 4 miesiacu tak mi flaki wydelo:-) to moja 3 ciaza szkoda ze tez obrosnieta jestem sloninka to nie widac pieknej malej pileczki jak u was dziewczyny :-)
W ogole zapomnialam o luteinie. Masakra zamias o 18 wzielam teraz.... cos mi pamiec szwankuje musze budzik nastawiac bo tonie ma zartow
Moj maz mi dzisiaj powiedzial ze wygladamjak w 4 miesiacu tak mi flaki wydelo:-) to moja 3 ciaza szkoda ze tez obrosnieta jestem sloninka to nie widac pieknej malej pileczki jak u was dziewczyny :-)
W ogole zapomnialam o luteinie. Masakra zamias o 18 wzielam teraz.... cos mi pamiec szwankuje musze budzik nastawiac bo tonie ma zartow
martucha020290
Missiiss dobrze że mi przypomnialas bo bym dupka nie wziela ...
missiiss1301
Martucha niobe

dechy 
Ja sie spoznilam 2 godz. Masakra mam nadzieje ze nic sie nie stanie

dechy Ja sie spoznilam 2 godz. Masakra mam nadzieje ze nic sie nie stanie
GingerBaby
A ja w pracy do 21 

martucha020290
Kurde missiiss a to takie wazne zeby brac ta luteine w odpowiednich godz?? :-/ mi nic takiego o dupku nie powiedziala w ogole nawet nie powiedziala o tym ze nie mozna go tak odstawic z dnia na dzien :-/
reklama
missiiss1301
Giger
Niedlugo bede podzielala Twoj los co do 21. Bede od 9-20 w pracy i godzinka poltorej do domku jazdy. Bbbrrr ale na szczescie co drugi trxeci dzien w robicie :-)
Niedlugo bede podzielala Twoj los co do 21. Bede od 9-20 w pracy i godzinka poltorej do domku jazdy. Bbbrrr ale na szczescie co drugi trxeci dzien w robicie :-)