Czoperka
Fanka BB :)
Z przymrużeniem oka: https://www.youtube.com/watch?v=HHsnaDCg7pE&feature=youtu.be
A Wy, którym typem mamy jesteście?
Miłego popołudnia!
A Wy, którym typem mamy jesteście?
Miłego popołudnia!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzucę na temat foteczkowy.
Śmiałam się,że tak wcześnie,usg,a tak wyraźnie "sprzęt" synka widać i to widocznie po tatusiu,bo też obdarzony przez naturę został hojnie.
Od kiedy łykam żelazo,czuję się o niebo lepiej.Ale psychicznie mnie już trafia,że to jeszcze tyle czasu zostało...
Przeraża mnie wizja latania z dużym brzuchem w maju-czerwcu..a raczej toczenia się. Jak rodziłam we wrześniu,to był dopiero hardkor. Pamiętam,że lipiec/sierpień to była masakra...
Czułam się jak kula do kręgli,tylko że z nogami. I dość często mdlałam w autobusach itp.,jak było wyjątkowo gorąco,nawet woda nie pomagała,czasem jakieś miętówki,ale też nie zawsze. 
Mój tata twierdzi,że to kalectwo..Przypuszczam,że już się do końca życia nie nauczę.
No i po porodzie gorące postanowienie: zrobić prawo jazdy i nabyć drogą kupna jakiś samochód!!!!!
Bo z komunikacją miejską szlag mnie trafia,a z 2 dzieci,to już w ogóle będzie wesoło.
Co macie na obiad? Ja pieczone kiełbaski z ziemniaczkami.
Roboty P. i mojego tatusia.