reklama
M
marzycielka
Gość
Kasia, nie strasz, bo właśnie znów mi się zaczęły skurczemało bolesne, jak zbliżający się okres, ale dość regularne. Liczę z zegarkiem i czekam. Tym razem będę czekać, aż mnie będzie zwijać z bólu
![]()
Oj coś czuję , że urodzisz za chwilkę :-)
no wlasnie czoperka dziwie sie ze ci oxy nie podpieli... mialabys juz dzidzi przy sobie.. moze dlatego ze w nocy przyjechalas.. mi jak wody odeszly o 23 i skorczy nie bylo to dopiero o 9 mi kroplowe zapodali.. cos czuje ze ci sie rozkreci niebawem ...
Czoperka
Fanka BB :)
Nie no wiecie, zapytałam lekarza i położną o poradę. Mieszkam bardzo blisko szpitala, w zasadzie przez okno go widzę, więc stwierdziłam, że przyjemniej spędzę ten czas w domu. Oxy mi pewnie nie podali, bo to 38 tydzień i jest jeszcze czas. Może to i dobrze - niech sobie Adaś wyłazi powoli. Póki wody nie odejdą to nie ma pośpiechu 

koronkaa
Czoperka chyba juz na Adasia czas
niedlugo pochwalisz Sie zdjeciami nam
trzymam kciuki
Czoperka, no pięknie pięknie... w każdym razie myślę, że już spokojnie można Ci życzyć powodzenia i lekkiego porodu
oby Adaś szybko załatwił sprawę, jak już się rozkręci
informuj, jak tam 
kurcze.. a jeszcze niedawno rozkminiałyśmy laktatory i wózki.. jakoś rzewnie mi się zrobiło teraz.. trzymam kciuki mocno za Ciebie!
kurcze.. a jeszcze niedawno rozkminiałyśmy laktatory i wózki.. jakoś rzewnie mi się zrobiło teraz.. trzymam kciuki mocno za Ciebie!
Marcysiaaa
O qrcze,, teraz to faktycznie juz tak blisko.
Czoperka : powodzenia i dawaj znać co u ciebie .
Ja tez juz w 38 tyg ale myślam ze z racji ze to pierwsze to sobie poczekam a tu widać ze nie znasz dnia ani godziny
Ciekawe która następna ?!
Czoperka : powodzenia i dawaj znać co u ciebie .
Ja tez juz w 38 tyg ale myślam ze z racji ze to pierwsze to sobie poczekam a tu widać ze nie znasz dnia ani godziny
Ciekawe która następna ?!
Marzycielka - gratulacje!!
i daj pieskowi jakas wielka kosc w nagrode 
Czoperka - pozazdroscic ze to juz tak blisko i niedlugo ujrzysz swojego Malucha
tez bym sie wypisala na zadanie w takiej sytuacji.Nie ma co sztucznie przyspieszac niczego tym bardziej ze czas jeszcze jest 
Mnie matka natura znowu na probe wystawia - kolejny dzien i kolejna pobudka o 5 rano ;/ a tuz po przebudzeniu nic innego jak mysli o porodzie...czy to sie kiedys skonczy...?;p
Czoperka - pozazdroscic ze to juz tak blisko i niedlugo ujrzysz swojego Malucha
Mnie matka natura znowu na probe wystawia - kolejny dzien i kolejna pobudka o 5 rano ;/ a tuz po przebudzeniu nic innego jak mysli o porodzie...czy to sie kiedys skonczy...?;p
reklama