reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini - ja jednk wole te wykreslanki - co prawda dziecinne to jest bo latwe ale wole to ;] hahah ;]

no i Każda kobieta powinna o tym wiedzieć! - Czadowe - JaramSie.pl polecam hahha ;]dobre to jest ;] i fajny pomysl

ja jem wlsnie sałtke z pomidora i z cebuli ;] a co raz zszlec mozna hihi ty bardziej ze boje sie o braki potsu i magnezu ;> wiec jem wsyztsko co pomidorowego (oprocz soku) i magnez z wit b6
a i pijam herbatke z imbirem i cytrynka ;] dla wzmocnienia ;]

uzywa ktoras termometry bezdotykowego ? bo ja sie zastanwimm czy nie kupic bo jest u ns w aptece na probmocji ze 150 na 99 zyla MIcrolife NC100

reklama
Mini oj z czytaniem będzie problem na razie,muszę okulary sobie już sprawić,bo rok nie nosze juz bo mała mi oprawki połamała i tak albo czasu brak,albo kasy,a potrzebuję do czytania,do oglądania,do laptopa bo oczy mi się męczą

Mata ja tez tak dziergam oglądając,mój mąż zawsze mi przełączyć chce bo mówi,że robisz i nie oglądasz,a ja mówię i jedno i drugie na raz robię:-D

oj z tym długim katarem to potrzebna wizyta u lekarza,nasz Bartosz to alergik

dobra idę się wybierać bo zanim wyjdę to córka wróci ze szkoły,a ma dzisiaj tylko 3 lekcje

Kasiurek dobre ...
-Kochanie nie mam co na siebie włożyć
- masz tu koszulę zrób sobie sukienkę :-D

A jaki to jest te termometr bezdotykowy ?? Ja mam taki do ucha i czoła co mierzy w kilka sekund ale nie jest taki dokładny jak rtęciowy . Za każdym razem pokazuje inaczej i są to duuże różnice np 37,2 -38,6
ale mój syn nie da sobie rtęciowym zmierzyć więc choć orientacyjnie tym elektrycznym mierzymy

Miska dużą masz wadę ?? Ja mam okulary na gwarancji :-) Do końca roku mogę sobie wymienić na nowe ( i 70 % wartości mam refundowany ) Wzięłam sobie bo już dwa razy zmieniałam okulary przez Borysa :tak:

Ostatnia edycja:
Ja się nie obawiam tego kataru, bo jeszcze nie miała zapalenia ucha - ona nie ztych, tylko, ze łapie szybko zapalenie gardła i okrzeli - ale póki co sam katar jest. A jak to w przedszkolu - dzieci zasmarkane wszystkie... I tak chyba do lekarza podjedziemy, bo dostała jakis kropek czerwonych - możliwe, że tak reaguje na ukąszenie komara, ale lepiej to sprawdzić, bo nie chcą znikac i co jakis czas nowa sie pojawia (na nic zaraźliwego to nie wygąda na szczęście)

Miska ja już nie umiem tylko oglądać - nudze sie wtedy :sorry: ale mi nikt nic nie wyłacza, bo albo przed tv albo przed kompem robię - wymieniamy się miejscami, ewentualnie oglądamy to samo ;-)

lecę bo mnie brudne ubranka do zapierania wołają :confused2:

Kasiurek - ja mam termometr przykładany do czoła, ale nie sprawdza się. Jak trzeba, to mierzę Emilce rtęciowym - normalnie pod pachą.
Mata - kiedyś robiłam na szydełku. Babcia nauczyła mnie robienia serwetek, a oprócz tego robiłam takie kwiatki i nawet jeden sweter. Dawno już o tym zapomniałam, ale Twoje prace sprawiają, że mam chęć znowu zacząć. Szczególnie podobają mi się kolczyki :)

Ja jestem pochłaniaczką książek. Kiedyś kupowałam, ale budżet ciężko to znosi, więc teraz pożyczam z biblioteki.
Idę dzisiaj do laryngologa, bo mam takie szumy w uszach czasami i wtedy też mi jest niedobrze. Obawiam się, że moje mdłości były bardziej od uszu niż ciążowe, ale zobaczymy co powie lekarz.

Mata czasem zapalenie ucha przebiega bezobjawowo . Znajomych synek tak miał . Jednostronne zapalenie uszu którego nie wyryli bo nic go nie bolało , nie ciekło , a słabego słuchu nie zauważyli bo drugie uszko było zdrowe . Do lekarza poszli ciut za późno i ma trwale uszkodzony słuch . Ma niedosłuch na to jedno uszko .
Mój też w tamtym roku był chory ... trzy dni kataru wystarczyły żeby poszło mu na uszy i gdyby nie to że to obustronne zapalenie uszu było i zauważyłam że nie dosłyszy to nie wpadła bym na to żeby z nim pójść do laryngologa . Leczyliśmy się praktycznie pół roku .
Może jestem przewrażliwiona ale tak długo trwający katar bym zbadała :tak:
Dużo zdrówka dla Dobrusi ;-)

Mini my za każdym razem lekarz małej sprawdza uszka :tak: u nas prędzej własnie schodzi na drogi oddechowe, ale tak jak pisałam - na razie sam katar, było kilka dni kiedy prawie go nie było, ale przez ten remont łazienki jeździmy kilka razy w tyg się kąpac do teściów i wracamy wieczorem... pierwszy raz katar mala załapała własnie po takim wieczornym powrocie, a nawrót znów był po kąpieli... teraz chlapię ją w misce w domu, włosów jej nie myję - na szczęście nie przetłuszczają się jej szybko... a szyciej to nie mamy jak podjechać i tak koło sie zamyka... wykończy mnie ten remont... a do tego wszystko wygląda na to, że przeciągnie się do przyszłego tygodnia (do niedzieli może skończy się zabawa z płytkaimi na ścianach... potem podłoga i wykończenia, brrrrr mam dość

Czesc dziewczynki :)
Mini cos wymysle napewno, dzieki:)
Wiecie co i ja sie chyba wezme za ksiazki to najlepszy pomysl :)A ksiazki bardzo lubie czyta:)Wiec ide dzisiaj do biblioteki :)

Perelandra, atomówka to co ja Was będe namawiać - tego sie nie zapomina ;-)

a ja miałam szukac [pomysłu jak owieczkę robic, a ledwo BB ogarniam :-D jutro jak małą do przedszkola odstawię to się zabiorę do roboty (jak pomyslę, że niedługo czeka mnie robienie takich zabaweczek razy dwa w takim samym tempie :eek:)

ty bys sie musiala z moja mam zgrac - ona durs cos robi na szydelku - ostanie jakies slonie synowi robila, kury na wielkanoc i o swietach nie wpsomne juz w ogole cala choinke (łncuchy,bombki) wyszydełkowała!!!!!

reklama
Mini.dorisMicrolife NC 100 opinie użytkowników - Cokupic.pl o ten mi chodzi - to jest taki , ze dziala jak hmm czytnik w kasach przyklada sie do glowy i mierzy termometr, jak bylam z małym w spzitalu (zabieg na przpeukline) to wlasnie takim mieryzli tempke . Jak syn byl maleństwem i mial goracze to dawalam mu smoczek z termometrem - on mierzy tempke w ustach) ale jak byl wiekszy (od 7 miesiaca nie dostawal smoka) to musialam rteciowym lub elektornicznym i nie dalo sie bo sie wierci skacze i nie chcial ;/ i nigdy nie umialam tempki zmierzyc- i zastanwiam sie wlasnie nad tym w sumie dobre ma opinie, ja ta firme cenia- mialam termoemtr z microlife owulacyjny do npru i dzial bez zarzutu -wywalilam go bo juz mi nie potrzebny.

I tak gadalam z mezem czytalam opinie i chyba kupie przy nastepnym bedzie jak znalazl ;](wiadomo ze , baterie trzeba wymienic systematycznie bo moze przeklamywac tak samo jak to sie dzieje w aparatach do ciesnienia i glukometru)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry