Lina bardzo mocno za Ciebie trzymam kciuki wariatko

)
Ty idz zobacz na mój bebech, toż rodzina mi dosrywa czy aby napewno tak blizniakow nie ma :/
36 tydzien zaczynam a niech mnie piorun trzepnie jak on 3 kg nie ma na luzie
Niestety sie nie dowiem, wiec ciesz sie, ze jeszcze przynajmniej Ci ją mierzą
Ja dzis rano po snie mialam jazde jak sie obudzilam, ze sie nie rusza ( nad ranem jak M wstawal do pracy). Nie wiem co mi odbilo. Zaczelam glaskac brzucha, pociskac i na szczescie kontaktowe jak zawsze to moje dziecie odrazu odpowiedzialo..ehh
Teraz drugi raz w ciagu niespelna godziny meczy mnie czkawka
Kindzia co do pomyłki płci.. no nie nie biore czegos takiego wogole pod uwage!! Nie ma mowy no, załamałabym sie ;-)
Na szczescie tak jak po połówkowym bylo 90% tak potem 'przy okazji' szpitalu robili mi 3 usg i na kazdym bylo co bylo
Najlepsza byla babka co robila mi USG jamy brzusznej. Pokazywala praktykantce wszystko i na koniec mowi "no to zobaczymy jak tak serduszko" zjechala na dol brzucha i obie w smiech "no serduszko to akurat nie jest" "chlopiec ma byc?"
Ale imię dla dziewczynki miało byc ew. Lidia
No to dwa dni sama znowu,.. W sumie tyle mozna by bylo rzeczy porobic- poczytac ksiazki, poogladac filmy, seriale on line.. a czlowiek leniwy do granic mozliwosci przed tym lapem siedzi i zamula od rana codziennie
A jutro mam położną woooooooooow
Ciekawe czy wkoncu plan porodu zrobimy i dowiem sie CZEGOKOLWIEK o moim szpitalu.. hmm
Mini obys jednak nie namachala sie za duzo wiesz

tu kolejka jest do porodowki a nie tak sie wbic z kolejki na przod

Ina tobie tez kciuki, oby Ci czegos nie wymyslili jak to z lekarzami bywa. Bo kurde tyle sie nastawiac na konkretna date i nagle cos zaczna kombinowac to juz sie idzie wściec!
Ewstra leń sie ile wlezie ;-) Jakie gazetki masz?? Super przypomniało mi sie, ze mam sporo wydan M jak Mama z pl przywiezionych i co, leza i czekaja na zbawienie. Jaki leń masakra powinno się mnie przetrzepać.