Angel głowa do góry, będzie dobrze
ja nie miałam robionych tych wszystkich badań na cytomeglię, toksoplazmoze itp. a przynajmniej nic o tym nie wiem (może w szpitalu robili w co wątpię)
głowa znów mnie boli od kiedy wstałam, nie wiem co to ma być?
A pogoda piękna, złota polska jesień:-) może posiedzę w ogródku albo coś w tym stylu, bo na spacer to już się dzisiaj nie wybiorę, za długo byłam wczoraj i potem to odczuwałam w brzuszku i w pleckach
Bozienka jak masz koty, to nie masz co liczyć na to, że jakie ptaszki przylecą choćby w pobliże Twojego balkonu

Jak nie miałm kota to ciągle coś fruwało, a potem jak już miałm to żaliłam się do koleżanki, że wysypuję jedzonko i żaden nie przyleci, zniknęły czy co? A ona na to: co się dziwisz? przecież masz kota, to zaraz by je zjadł
Kasiurek ja też mam koszmarne sny... albo ktoś mnie goni i chce zabić dziecko, albo jakieś krwotoki albo inne "przyjemne" sytuacje

pewnie dlatego budzę się z bólem głowy; ale postanowiłam, że nie będę się tym zajmować w ciągu dnia, bo zwariuję i tak wystarczająco się martwię czy wszystko będzie ok
mata wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-), pić nie można ale może chociaż piccolo? (ja bardzo lubię przy nim świętować)