reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

ja pościel założyłam ale jak sie mała pojawi to i tak ją ściągnę do prania - baldachim tylko by mi ją zasłaniał a na początku i tak będzie spała w rożku a nie pod tą ogromną kołdrą hehe
a teraz sobie patrzę ;-)

reklama
a ja zalozylam posciel 2 tygodnie temu jak szlam do szpitala i od tej pory sobie lezy, ale cale lozko jest przykryte wielka poszewka od koldry jak pokrowcem, zreszta wozek i fotelik tez po odkurzeniu ich tak przykrylam. i wyglada to tak jak w amerykanskim filmie. wszystko poprzykrywane jakby od dawna tu juz nikt nie mieszkal :laugh2:

Ja już chyba z nudów i tego oczekiwania wymyślam co by tu jeszcze wykombinować :confused: :-D
Denerwowała mnie pusta ściana koło łóżeczka... chodziłam, chodziłam i wychodziłam! ;-) W IKEI kupiłam 4 kolorowe ramki, z netu pościagałam obrazki, troszkę je poprawiłam, wydrukowałam i za całe 24zł moja ściana teraz jest super hiper kolorowa :laugh2: :-D :laugh2: Aż się pochwalę efektem... brakuje tylko pościeli w łóżeczku (na razie jest schowana w szafie) :happy:
Oto apartament dla naszej Milenki (a właściwie jej kącik w naszej sypialni):

Joasiek piękny kącik, taki typowo dziecięcy!!! Ja niestety nie mogę pozwolić sobie na takie wyczyny...bo pokój jest sypialniano-gościnny wiec standard zachowany...choć planuje powiesić ramki ze zdjęciami naszego synka, jak tylko się urodzi:tak::tak::tak:

mysia23: ale z tego co pisałaś to Wy się budujecie, pewnie przewidzieliście tam cały osobny pokoik dla maluszka.. więc głowa do góry, bo wtedy to będziesz mogła poszaleć do woli :tak: :-D

Joasiek budować sie budujemy, ale zanim się przeprowadzimy to 3-4 latka miną...ale wtedy synek dostanie najpiękniejszy pokoik na świecie:-D:tak:

reklama
Ja właśnie też ostatnio stwierdziłam, że wszystko jest ok w kąciku dla maluszka, ale brakuje jakiś dekoracji na ścianę i zastanawiam się czy zdążę :confused:. Muszę gdzieś podskoczyć po kolorowe ramki z obrazkami, które ewentualnie później można zastąpić zdjęciami.

Do góry