reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

My też mamy pokoik z Lenką jestem ciekawa kiedy nas wyrzuci z tego pokoju :confused:. Narazie nic tam nie ma oprócz naszego wielkiego łóżka (mimo że to kanapa to i tak jest zawsze rozłożone), Lenki łóżeczka, regału z zabawkami , szafki i komody z jej ciuszkami. Aha no mamy pomalowane ściany bo Bartek powiedział że muszą być jakieś kolory więc 2 ściany są żółte i 2 pomaranczowe :tak:

reklama
My też mamy syl=pialnię z kubusiem,ale wygospodarowałam mu kącik.Na ścianie nad łóżeczkiem dekoracje
Mamuy zestaw :Spotkanie na polanie i Farma(wyrzuciłam jedynie dinozaura,dostał go synek znajomej)
Przymierzam się do zakupu jakis fajnych pojemników na zabawki.Półeczki i lampki.

No tak rozalka, tylko, ze nasz pokój służy jako sypialnia, salon gościnny, pokój dzienny, bawialnia...no poprostu wszystko w jednym....a skoro mamy sie wyprowadzić to nie kombinuje, bo i tez nie ma na to miejsca....

nasz smyk też śpi w naszej sypialni - jest wygodniej w nocy jak sie budzi do karmienia. a jak podrosnie to powędruje do swojego pokoiku - ale myślimy, że tak dopiero koło 1,5 roku , czy 2 latek jak będzie miał

a my w niedziele bylismy w ikei po mebelki dla malutkiej i od dzis mala spi w swoim swiezo umeblowanym pokoiku. a ja w koncu mam dostep do internetu po 19!!!

oczywiscie zdjecia nie chca sie wkleic:wściekła/y: sprobuje jutro:tak:

lil kate jakie mebelki kupiliscie? Z tej linii MAMUT? Pochwal się zdjęciami! :-)
U nas juz pierwszy krok w kierunku przeprowadzki - Jacek ma zaklepana pracę na Śląsku! :-D To znaczy, że niedługo sprzedajemy mieszkanie i szukamy nowego lokum, mam nadzieję że będzie to domek z ogródkiem i że Milenka będzie miała w nim własny pokoik :-D

reklama
Do góry