reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Ja szuflad w kuchni i szafek nie zabezpieczalam, bo za duzo tego, ale Sara wie, ze rzeczy moze wyciagac tylko z jednej szafki, w ktorej sa garnki i sitka i z jednej szyflady, w ktorej sa chochle i inne bezpieczne narzedzia :blink:

a ja z innej beczki;-)
na cyfrowym polsacie (i pewnie nie tylko) jest kanał bbc cbeebies, dla naszych maluchów bomba bajki dla naprawdę małych dzieci, Alka zachwycona:tak:

Na kolki i bóle brzuszka polecam kropelki Biogaia. Podaję je mojej córeczce i na szczęście pozbyłyśmy się wszystkich okropnych dolegliwości układu pokarmowego.

A ja mam pytanie do dziewczyn, ktore przetestowaly zabezpieczenia do szafek i szuflad z IKEA. Sprawdzily sie?

A ja mam pytanie do dziewczyn, ktore przetestowaly zabezpieczenia do szafek i szuflad z IKEA. Sprawdzily sie?
Ollesia ja jak najbardziej polecam, odkąd mamy zabezpieczenia mam w końcu porządek w szufladach i szafkach:tak:
mała na początku sie wkurzała ale powiedziałam że sie zepsulo i dała sobie spokój i chyba mysli ze wszystkie popsute bo w pokoju tez juz nie otwiera(a tam zabezpieczen nie ma):-p:-D

reklama
Ollesia te zabezpieczenia sprawdzają się do czasu aż dziecko wykombinuje jak je otworzyć. Piotrek otwiera szafki bez problemu. z szufladami jest gorzej, ale i tak wyciągnie co chce, bo one się jednak trochę otwierają (blokują się z przerwą) a on ma małą rączkę i tam wciśnie i wyjmie np widelec albo co innego.

Do góry