reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

reklama
My mamy nianię dość prostą, firma Brondi. Dostaliśmy i na razie używałam parę razy, zazwyczaj jak ktoś przyjeżdża, ja Małą uśpię i włączam nianię, jest mega czuła, bo nawet cichutki kwęk, czy westchnienie dziecka wyczuwa (Zależy jak się ją ustawi, wyreguluje, bo można na mniej czułe i sygnalizuje wtedy alarmem po np już lekkim płaczu). Ma też opcję "podsłuchu". Sprawdziłą się mi na grillach gdzie my siedzieliśmy na zewnątrz, na tarasie, a Mała spała u siebie :) Ma zasięg do 3km, ale ja nie sprawdzałam, czy to prawda. Najdalej odeszłam na ok 30-40m i działała :)

O taka, tylko ja mam zielony kolor. W sumie zgadzam się z opiniami tam zamieszczonymi.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2613/comp/593302_komentarze/

Ostatnia edycja:
Ja również mam nianię AngelCare, jednak bez monitora oddechu. Z niańki jestem bardzo zadowolona, jest bardzo czuła, ma duży zasięg (super się sprawdza podczas grillowania, jak mały już śpi) i ogólnie spełnia swoje podstawowe funkcje, a użwam jej jedynie podczas drzemek Kuby w ciągu dnia, czyli stosunkowo rzadko, lub jak robimy grilla w ogrodzie.

Dziewczyny czas na glosowanie :-) Dogadalam sie z siostra i nie ma maty edukacyjnej :tak: Zwezylam wybor do 3 ktore wpadly mi w oko :-) prosze o wasze glosy:

Mata nr 1: http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=maty-edukacyjne&ProductID=25300&producer=fisher-price

Mata nr 2: Plac zabaw 8505 Bright Starts - Maty edukacyjne • Pati i Maks

Mata nr 3: Gimnastyka dla bobasa Move and Play 12018068 Tiny Love - Maty edukacyjne • Pati i Maks

Jezeli, ktos widzial cos lepszego od tych pozycji prosze on info i z gory dziekuje :cool2:

reklama
Do góry