reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

reklama
Dopiero od niedawna jeżdżę z małą sama i jestem zachwycona "lusterkiem" do fotelików montowanych tyłem! Polecam!
Wiem, że niedługo już zamienimy foteliki na zwykłe, ale w końcu niektóre z nas planują kolejne maleństwa, prawda? :D

DSC00621.jpg

ogladałam też te lusterka, w sumie super sprawa, ale się wtrzymałam z zakupem, bo jak jadę z Kubą sama to jednak montuję fotelik na fotelu pasażera z przodu, tak jest dla nie wygodniej, oczywiście wtedy wyłączam poduszkę powietrzną.

FAJNA SPRAWA TO LUSTERKO ale też wożę małą z przodu bo mam wyłączone poduszki odkąd jeżdziłam sama z Kamilem, zawsze podczas podrózy mogę im coś dać do zabawy czy do jedzzenia a z tyłu to neimozliwe, poza tym mała uspokaja się jak mnie widzi i do niej gadam, nawet jak nie patrzę na nią
ale uważam że to mądra i przydatna rzecz:)

Ja wożę z tyłu po pierwsze dlatego, żeby Emilcię przyzwyczaić, że można samej być z tyłu i jest ok, a po drugie bazę i fotelik mam cały czas w samochodzie, a czasem jedziemy w trójkę i przednie siedzenie jest potrzebne ;) Każda opcja ma swoje wady i zalety :)

nie no jasne Mła pewnie gdybym miała 1 dziecko to bym też woziła z tyłu, chociaż ja mam corsę 2 drzwiową i już gorzej wyciągać fotelik, a nie mamy bazy więc fotelik nosimy ze sobą i małą. No i nie chciałam wozić kamila i małej razem od poczattku bo się bałam ze jej po drodze coś wrzuci itp. Ale to lusterko naprawdę warto mieć!

My wozimy z tył i Patryk nic nie robił na szczeście,zawsze go pytałam czy Nana spi a on taaaa..:)

Mam nadzieje ze jak M mi kupi samochód to bede mogła wozić z przodu bo w moim oplu nie było opcji wyłaczania poduchy:(

reklama
Freiya-ja mam, jakis czas je uzywalismy kiedy Ola byla na 3-wszystko było ok, żadnych odparzeń a i chłonnosc w miare, nie tak jak pampersy ale zadowalajaca-jak przeszłyśmy na 4 to dopoki kupowalismy te pakowane po 40 szt wszystko było ok, ale jak kupilismy na promocji takie pakowane po 58 jakies fun&fit w czerwonym opakowaniu-był dramat, one sa troche inne-moja kolezanka tez je kupila i potwierdza ze są inne- i Oli odparzyła sie pupa-pierwszy raz w zyciu-co ja musialam nacudowac zeby to odparzenie znikneło to moje, bo sudocrem nie dzialal.
Wiec ogolnie sie zraziłal-wrocilalam do pampersów

Do góry