reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

Kota są też fajne bodziaki na ramiączkach(niestety do rozmiaru 86-u nas akurat na Ninę) za 16,99, kupiłam 3 pary na upały, bo mimo, że ciepło to czasami się boję tak bez czegoś na te plecki w samej sukience ją puszczać czy spodenkach i koszulce, wolę jak ma jakąś bieliznę. Strzał w 10 ;)
Poza tym polecam właśnie robienie zakupów na wyrost jeśli są wyprzedaże, teraz akurat długie rękawki ale wiadomo, że 92-98 na nasze dzieci będzie na jesień/zimę spoko. A można zaoszczędzić i coś w to miejsce kupić za te parę groszy. Niektóre akcesoria jak książeczki z wierszami, takie na serio fajne sprzęty są po przeceniane również.
Jak będą mega wyprzedaże będę dawać znać ;) Dla Was Mamusie!

reklama
MAJECZKA mówisz o tych w takim jakby żółto-kremowym opakowaniu??
Dla mnie one nie są takie rewelacyjne, lepsze są te DADY za 4.99zł za opakowanie i z niebieskim na opakowaniu nie inne, te najlepsze..
Ale wiadomo każdemu pasuje co innego

Zaobserwowałam u innych jak fajnie sprawdza sie konkretnie ten materac WEHNCKE MATERAC plażowy do pływania 13246 (3416677557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i sama już zamówiłam. Do tych kolorowych dziurek dzieciaki lubią sypać piasek lub wodę. Materac 5w1 :)

Dla małych dziewczynek wg mnie najlepszy kostium kąpielowy 2 częściowy lub po prostu majteczki kąpielowe (szybko schną) My mamy kostiumy 1 częściowe i gdy zmoczy sie cały zaraz dziecku robi sie zimno. Nie sprawdza sie też u nas pielucha do pływania bo nasiąka, robi się ciężka i dupka zimna.

Dziewczyny w biedronce są farby do malowania rękami, razem z pieczątkami. Mają bardzo fajne, neonowe kolory. Cena chyba 9,90zł. Fajnie się zmywają z rączek. Mam już pierwsze dzieło Adasia.:-D

Nastazja dzieki, musze jutro wejsc do biedronki bo uwielbiamy te farby ich:) A juz nam sie konczy zapas bo ostatnio jak byly to kupilam 5 opakowan:)

reklama
Kupiłam Emie w Ikei świetny stolik. Polecam, bo jest idealny dla jej wzrostu - rysuje przy nim i je. I do tego kosztował tylko 29,99 zł LACK Stolik - czarnybrąz - IKEA W kolorze białym i czarnym kosztują 19,99 zł! A w połysku 39,99 zł. Pasują wielkościowo do krzesełka Mammut (młoda mówi namut) - jest miejsce na nogi.

No i świetne talerzyki - jedzenie nie wypada, sama może w nich grzebać widelcem i do tego są stabilne :) 9,99 zł za 3 sztuki SMASKA Talerz - IKEA

Do góry