reklama
Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... 

biala_dama
Fanka BB :)
a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka
wiosna2013
...w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"...![]()
anka - ha ha!No właśnie jak mogły tak pisać między Twoimi kombinezonami:-) Ale spoko, ja zauważyłam i przeglądałam Twoje zakupy. Kombinezony fajne. Jak też już mam zimówkę. Anka, zostało nam czekać na zimę

biała damo - kombinezony anki znajdziesz na poprzedniej stronie, czyli str.48.
biala_dama
rzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
zozzolka
o rekamowe trole nas odwiedziły tez z czegos zyc muszą widze ich tu sztuk 3 hehehehe
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
bo tu powinnas wyjechac z inna marka jak te dwie
no jak zniknoł biała dama ci ofruje canpol i babyono pewno tez spiworki hahahahaahDziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"...![]()
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
a jakie sklepy masz w ofercie? bo ty masz repertuar troszke szerszy widzerzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
tak troche ci nie idzie promocja markia jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka

Ostatnia edycja:
reklama
pscółka i spółka
zozzolka - dzięki, że mnie wyręczyłaś w temacie powyższej "damy";-) kurcze, czy oni nie czują, że na tym forum są już spaleni, mogliby się przerzucić gdzieś indziej

Podziel się: