reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

nef fajny ten materacyk ja włśnie cos takiego poszukuje ale z jakiejs miłej w dotyku tkaniny np welur polar po akcji z fotelikiem do którego nie chiałą mi wsiasc problem zniknoł po wyscieleniu kocykiem a do spacerówki przydałoby sie takie dziurkami na pasy

reklama
Hej
Spostrzegłam że mam butelkę antykolkową TT...........0-3 m-ce:-) A wszystko przez to, że karmię piersią i jej prawie nie używałam (tylko 2 razy jak prowadziłam szkolenie), a wczoraj z mężem kupiliśmy sobie sok 4+ (bo w rossmanie wychodził taniej po tej obniżce 25% niż jakiś sok dla dorosłych) - i chciałam się tym sokiem podzielić z małą.
A teraz do sedna. Planuję kupić jakąś butelkę dla małej do kaszek. Co polecacie? Jakiej firmy i X czy Y? Czy nie kupować butelki, a kaszki podawać łyżeczką?
Do podawania napojów kupię kubek niekapek TT 4-7m (co pscółka polecała).

wiosna - raczej tylko mleko. ja daję wodę to ona leci tak kropelkami, to kaszka mogłaby nie przejść:no: ale nie mam jeszcze żadnej kaszki to nawet nie ma jak tego sprawdzić

z butelkami TT i kaszkami to jest jakas masakra. kupilam wszzystkie mozliwe smoczki jakie produkuja i przez zaden kaszka nie leciala tak jak powinna. przez smoczek Y lało jej sie za duzo, przez X nic nie lecialo. skonczylo sie na tym, ze smoczek X powiekszylismy rozgrzana igłą i dopiero jest ok. z tego co czytalam w necie to polecaja avent trójprzeplywowy, ale sama go nie uzywalam.

ja daje łyzeczką z racji tego ze młody z butli nie umie, tak naprawd to zalezy od ciebie z poczatku łatwiej butlą ale jak juz jest wprawa to łyzeczką tez szybko idzie

reklama
Do góry