reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

u mnie polog sie skonczyl, wypisano mi tez contratubex, mam zgrubiały szew po nacieciu ale nie dluzszy niz 2 cm - niby Ok a tu okres by sie zaczal? nie karmie juz piersia, od konca pologu minal tydz zakonczony udana wizyta lekarska i BACH okres? a moze cos jest nie tak ??

reklama
Dziewczyny po cc. Zaczęłyście już jakieś ćwiczenia? Jeśli tak to jakie? Moja ginka w zeszłym tygodniu jak byłam na kontroli (6 tyg.) to powiedziała, żeby jeszcze 3-4 tyg. poczekać z ćwiczeniami. Mimo, że wszystko ładnie się zagoiło. Jak to jest u Was?
Czy do smarowania brzucha koniecznie muszę używać kosmetyków dla matek karmiących czy mogą to być zwykłe (chodzi mi o balsamy na rozstępy, czy wyszczuplające) ?

ja jeszcze nie dostałam i tez sie dziwie bo nie karmie piersią...ale nie ma tego złego;-) moze go w ogóle nie być nie bede płakac :-)

ja jeszcze nie mam:) Ale mam bóle podbrzusza podobne jak przy @ i martwię się tym. U gina byłam i wszystko ok...

reklama
Do góry