reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

Aneczka mnie ginka badała tydzień temu jak byłam po zaświadczenie po becikowe i nie przeszkadzało jej moje krwawienie, chciała luknąć czy wszystko dobrze się goi. Dostałam też skierowanie na USG TV. Idę do niej jeszcze w poniedziałek ale teraz zastanawiam się czy warto jeśli piszecie że to wszystko może trwać do 8 tygodni. Krwawienie mam lekkie takie jak na koniec @, ale jest cały czas krwistoczerwone.

reklama
aaga ja niczym na razie nie smaruje, a może głupie pytanie ale jak poznać że trzeba?? mam tylko cieniusieńką kreskę bordowo-fioletową i nic się z nią nie dzieje, jakby mazakiem ktoś maznął po skórze i już, więc mam smarować??
mrsmoon :-D:-) dobrze że nie odpowiedziałaś że kupa idzie w 2 minuty :-D:-D

icak bo wcale nie trzeba, jak chcesz mozesz smarowac jak nie to nie. Jezeli bedziesz smarowac to blizna powinna zmieknąc i zblaknąc, a nawet prawie zniknąc.
ja własnie smarowałam cepanem bo moja mama miała, smierdzi dosc mocno cebulą:baffled:

oj zołza, niedobrze; ja też łykam żelazo, mimo że okresu nie dostałam (oby jak najdłużej!) - biorę Biofer + Pregnium; ginka kazała mi to brać tak długo, jak będę karmić piersią;

tak, Cepan skuteczny; polecam tez No-scar (krem z masy perłowej) - mi ładnie "schował" blizny po oparzeniu dłoni - nic nie widać;

ja polecam solcoseryl tani i bardzo skuteczny wyciąg z krwi cieląt :) brzmi szatańsko ale jest zarąbisty miałam oparznie II stopnia na brzuchu i nie ma śladu :-)

reklama
Polecam Contarctubex...mój syn mił rozwalone czoło a po bliźnie ani śladu...droga ale na długom starcza

Do góry