• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy dziewczyny co o tym myślicie?

Ja boje się zrobić betę.. też czekam na potwierdzenie pustego jajeczka. Jedno już w życiu miałam, poroniłam samoistnie. Miałam też CP. Teraz według tego co wyliczył aparat USG jestem w 7tc i mam pusty pęcherzyk Gs 14mm. Za tydzień mam dwie wizyty u dwóch różnych lekarzy :(

reklama
Strzałka jest ku górze bo beta jest pozytywna.
Jaka była wczesniej?
I w ogóle po co beta na takim etapie?
Przecież teraz to i spadać może nawet jak ciąża jest prawidłowa
To pierwsza beta która robiłam następna będzie na jutro mam druga zrobić i mam nadzieję że będzie ok. Ale co jakby mnie to nie tknęło to ten co powiedział że puste jajo płodowe usunął by mi ciążę moim zdanie nie powinien badać kobiet w ciąży. Ciekawe ile ciąż miało taka diagnozę i straciło nie narodzonych dzieci. Jeżeli będzie ok pójdę do niego i powiem mu swoje.

Ja boje się zrobić betę.. też czekam na potwierdzenie pustego jajeczka. Jedno już w życiu miałam, poroniłam samoistnie. Miałam też CP. Teraz według tego co wyliczył aparat USG jestem w 7tc i mam pusty pęcherzyk Gs 14mm. Za tydzień mam dwie wizyty u dwóch różnych lekarzy :(
Ja radzę Ci poczekać u mnie póki co jest prawie ok. Zobaczymy jutro kolejna beta.

reklama
Hej odebrałam już wynik HCG beta i mam
51795,5 podwyższony bo strzałka z badania jest ku górze. Czy to jest już znak że jest wszystko w porządku?
Strzałka ku górze to żaden znak bo niby do czego ma sie odnosić? Wskazuje tylko, że beta jest pozytywna. Przy takiej wielkości powinien być zarodek z sercem. A u Ciebie jest ledwo jakiś zarys. Nie mniej jednak powtórz hcg i czekaj na wizytę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry