• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy

Hej kobietki mam pytanie
Okres spóźnia mi się 16 dni czuje się fatalnie z dnia na dzień coraz gorzej ;. Muszę zmuszać się do jedzenia gdzie normalnie nie miałam problemu jadłam wszystko testy ciążowe wychodzą negatywnie wyskakuje mi strasznie dużo pryszczy na twarzy .. czy któraś z was miała taką sytuację ? 🥺

reklama
Tak jak mówią przedmowczynie. To mogą być jakieś zaburzenia hormonalne. Być może trzeba będzie miesiączkę wywołać lekami. Idź koniecznie do ginekologa, trzeba też zrobić USG, sprawdzić, czy w ogóle była owulacja. Jeśli nie, to to też mogło cykl rozjechać. A może z powodu zaburzeń hormonalnych się przesunęła i dopiero co była i musisz na okres jeszcze zaczekać.

Hej kobietki mam pytanie
Okres spóźnia mi się 16 dni czuje się fatalnie z dnia na dzień coraz gorzej ;. Muszę zmuszać się do jedzenia gdzie normalnie nie miałam problemu jadłam wszystko testy ciążowe wychodzą negatywnie wyskakuje mi strasznie dużo pryszczy na twarzy .. czy któraś z was miała taką sytuację ? 🥺
16 dni nie masz miesiączki i pytasz na forum zamiast iść do lekarza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry