Lady Loka
Fanka BB :)
Jezeli tamten lekarz skopal, inaczej nie ma szans. Widok na USG jest przy becie 1000. U Ciebie jest 70x tyle. Sama sobie odpowiedz.Czyli jest jakaś szansa ze cos sie pojawiło i będzie dobrze jeśli to ciaza nie pozamaciczna ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezeli tamten lekarz skopal, inaczej nie ma szans. Widok na USG jest przy becie 1000. U Ciebie jest 70x tyle. Sama sobie odpowiedz.Czyli jest jakaś szansa ze cos sie pojawiło i będzie dobrze jeśli to ciaza nie pozamaciczna ?
Ok oby tak było dziękujęJeśli to nie jest pozamaciczna, to MUSJ bg cos W macicyMUSI
![]()
No tak to albo w tamtym tygodniu serio nie było nic widac albo stwierdził ciaze wewnątrzmaciczna a się okaże że to pmJezeli tamten lekarz skopal, inaczej nie ma szans. Widok na USG jest przy becie 1000. U Ciebie jest 70x tyle. Sama sobie odpowiedz.
Daj znać jutro.Ok oby tak było dziękuję![]()
Dziękuję, kurcze nie badałam teras bede w Polsce to zbadamNo to trzymamy kciuki, by było dobrze.
A progesteron też badałaś?
Jejku juz mi ulżyło troche bo się tak bałam dziękuję dziewczyny oby tylko nie była to ciąza pozamaciczna to będzie może dobrzeJak na USG będzie ok, to już nie badaj.
Beta ładnie rośnie, więc jest duża szansa, że wszystko jest ok.
Ja na przełomie 7/8tc miałam bete ok 10000 - także u Ciebie jest bardzo ładna.
To nawet jak w 7 tygodniu się pojawi pęcherzyk i ciałko żółte z zarodkiem to będzie się ciąza dobrze rozwijać nie jest to za późno ?Jejku juz mi ulżyło troche bo się tak bałam dziękuję dziewczyny oby tylko nie była to ciąza pozamaciczna to będzie może dobrze
przy takiej becie to juz powinien byc zarodek z bijacym serduszkiem.To nawet jak w 7 tygodniu się pojawi pęcherzyk i ciałko żółte z zarodkiem to będzie się ciąza dobrze rozwijać nie jest to za późno ?