reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomóżcie! :(

reklama
To może zacznij się tym interesować jak już grasz w te gry. Kalendarzyk to żadna metoda na wyznaczenie dni płodnych. Musisz obserwować swoje ciało. I fakt plemniki mają dogodne warunki w pochwie i mogą poczekać.
Ale po co zaraz jakieś nerwy Pani tutaj okazuje? :) ja grzecznie zapytałam. Nie ma Pani ochoty w jakikolwiek sposób „pomóc” proszę się nie wypowiadać :) po to są te Fora nie muszę się tym interesować po to pytam żeby się dowiedzieć.

No wiesz skoro uprawiasz seks to jak najbardziej powinnaś się tym interesować. Proponuje jakieś dobre zabezpieczenie skoro nie planujesz dziecka. Niestety metoda kalendarzyki nie jest dobrą metodą tym bardziej skoro nie wie się na czym ta metoda polega. Tu nie wystarczy tylko kalendarzyk. Trzeba obserwować swoje ciało i umieć wyłapać pewne zmiany bo niestety dni płodne mogą się przesunąć z wielu względów.

Ale po co zaraz jakieś nerwy Pani tutaj okazuje? :) ja grzecznie zapytałam. Nie ma Pani ochoty w jakikolwiek sposób „pomóc” proszę się nie wypowiadać :) po to są te Fora nie muszę się tym interesować po to pytam żeby się dowiedzieć.

Jakie nerwy? Bo napisała, że masz się tematem zainteresować? Gimbaza uprawia seks patrząc na nic niewarte aplikacje, a potem się dziwi...

Kalendarzyk jest o dupe rozbić albo monitoring albo obserwacja ciała albo testy owu. Żadnen kalendarzyki to nie metoda. Mi kalendarzyk pokazywał zawsze owu a jej nie miałam.
I test się robi dwa tyg po stosunku. Wcześniej 10 dni po gdzieś wyjdzie tylko beta hcg.

reklama
Do góry