Witam okres spóźnia mi się już 7 dni kocham się z mężem w dzień owulacji czy mogę już zrobić test o 17 godzinie czy muszę rano
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do ginekologa nie ma sensu. W terminie miesiączki zrób test. Jeśli będzie pozytywny do lekarza umów się na ok 6-7tc. A objawy o których piszesz to może być po prostu pms, na objawy jest za wcześnie.Witam potrzebuje porady kochałam się z mężem 3 dni przed owulacją i w dzień owulacji od wczoraj jestem senna i mam większy apetyt i bolą mnie piersi i są wrażliwe na dotyk i też czasami tak kłuję mnie raz w jednym jajniku raz w drugim do miesiączki mam 5 dni i nw czy mam w poniedziałek umawiać się do lekarza ginekologa
Na objawy ciąży jest o wiele za wcześnieWitam potrzebuje porady kochałam się z mężem 3 dni przed owulacją i w dzień owulacji od wczoraj jestem senna i mam większy apetyt i bolą mnie piersi i są wrażliwe na dotyk i też czasami tak kłuję mnie raz w jednym jajniku raz w drugim do miesiączki mam 5 dni i nw czy mam w poniedziałek umawiać się do lekarza ginekologa
To ja nw a wieczorem mam takie mdłości i częściej korzystam z toaletyNa objawy ciąży jest o wiele za wcześnie
Objawy pojawiają wraz ze wzrostem bety w krwi a zaczyna być wytwarzana po zagnieżdżaniu. Zdecydowanie za wcześnie na objawy. Może po prostu zwykły pms.To ja nw a wieczorem mam takie mdłości i częściej korzystam z toalety
To ja nw a wieczorem mam takie mdłości i częściej korzystam z toalety