Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz normalnie probuje wszystkiego, tak bardzo chce karmic Gabrysia...
szuszu moze faktycznie za grubo smaruje ta mascia...sprobuje teraz mniej jej dawac i zobaczymy,
jakie te krazki?
ja wietrze caly czashaha i krocze i sutki i tak sobie siedze...
taycia ja tabletek przeciwbolowych nie biore, a zalatwilam sie po raz pierwszy wczoraj, bo tak sie balam, a w sumie dwojka mniej boli niz jedynkabo jedynka szczypie,
wydaje mi sie, ze dobrze go przystawiam do piersi, ma oparta brodke, usteczka na zewnatrz i noskiem tez dotyka piersi...chyba mi tak poprzygryzal brodawki przy wyciaganiu, albo po prostu mam niezahartowane, tak czy tak walcze!!
Dziewczyny a co do odbicia Maluszka po jedzeniu, zawsze odbijacie?bo w tym szpitalu w ktorym bylam pytalam i odpowiedz mozna sobie wtbrac wg uznania, jedna polozna powiedziala, ze odbic sie musi, wiec jak nie umialam tego zrobic zawolalam inna polozna to powiedziala, ze kto powiedzial, ze musi wcale nie, a trzecia, ze powinno sie odbic... z reszta te polozne od noworodkow w szpitalu to jakas porazka...