reklama

Poród Łódź 2021

Mi098

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkimi,
niedługo stanę przed decyzją wyboru szpitala, w którym urodzę swoje pierwsze dziecko.
Zastanawiam się na Salve, a jeśli coś będzie nie tak to Matka Polka.
Macie jakieś doświadczenia z porodami w Łodzi?
Chętnie poczytam Wasze opinie, z góry dziękuję.

reklama
Ja rodziłam 2 razy w Madurowiczu i bardzo polecam. Raz też miałam cc w 22tc Matce Polce przez to że po całym szpitalu rozniosla się jelitowka. Wymiotowalam cała noc, nie chcieli dac leków do decyzji mojej prowadzącej. Łożysko się oderwalo i ratowali dziecko i mnie. Nie polecam. W salve rodziła siostra męża i była zadowolona

Ja rodziłam w Salve i jak najbardziej polecam,super położne i opieka.
Cześć wszystkimi,
niedługo stanę przed decyzją wyboru szpitala, w którym urodzę swoje pierwsze dziecko.
Zastanawiam się na Salve, a jeśli coś będzie nie tak to Matka Polka.
Macie jakieś doświadczenia z porodami w Łodzi?
Chętnie poczytam Wasze opinie, z góry dziękuję.

Dziewczyny, a chodzilyscie do lekarza, który pracuje na oddziale w Salve?
Ja prowadzę u Kubika. Przyjmuje w Salve ale na oddziale nie pracuje. Nie wiem czy to dobrze...

Nie,do Łodzi mam 70 km i chodziłam do swojego u siebie.Ale podczas porodu wszystkie czynności wykonuje położna, lekarz zjawia się gdy już dziecko wychodzi.
Ja prowadzę u Kubika. Przyjmuje w Salve ale na oddziale nie pracuje. Nie wiem czy to dobrze...

Ja tez prowadze ciaze u Kubika. Nie musi pracować na oddziale zebys rodziła. Nie przyjmuje porodu lekarz ktory Cie prowadzi a ktory ma zmiane (w przypadku cc) ale zazwyczaj to polozne podczas porodu są ważne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry