Ja tezJestem pacjentką prof Hurasaale chodzę na wizyty prywatnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezJestem pacjentką prof Hurasaale chodzę na wizyty prywatnie
Och. To czekamy na opinie. Ja tez bede miec cc pod koniec pazdziernika. Jestem ciekawa jak to bedzie wygladacCC, ze względu na wskazania kardiologiczne. Chętnie dam znać jak będę już po wszystkim![]()
U mnie było podobnie, jestem u niego od 26tcJa teztzn. będę miała 1 wizytę w pon. bo przejął mnie od innego lekarza
Dam znać 3 września kiedy będę mieć CC (bo wtedy ustalimy termin) i później się upominajcie to zdam relacjeOch. To czekamy na opinie. Ja tez bede miec cc pod koniec pazdziernika. Jestem ciekawa jak to bedzie wygladac
Ja rodziłam 17.08.2020 na Ujastku przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
Ale jak to Ciebie wypisali a dzieci zostawili? To tak można? Jejku. Wystraszyłas mnie. A co z karmieniem itd?Ja rodziłam 17.08.2020 przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie
Ja rodziłam 17.08.2020 przez CC w znieczuleniu ogólnym i słyszałam że trzymają do 3 dób ale wywalili mnie w drugiej dobie po CC, chciałam zostać jeszcze jedną dobę ale się nie zgodzili - moje dzieci(bliźniaki) niestety musiały zostać dłużej a że nie ma odwiedzin to nie mogę ich odwiedzać, oczywiście nie ma porodów rodzinnych więc człowiek zdany zupełnie na siebie