reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dzieci sa bezbłędne. Nas córka raz" przyłapała" w trakcie tworzenia, ale była taka zaspana, ze tylko powiedziała - mamusiu zejdź z tatusia i połóż sie koło mnie :-D

Eve boskie :-D, ale się uśmiałam. Nasza córa na szczęście sen ma twardy, a jak coś chce to woła, nigdy sama z łóżka nie wstaje w nocy, więc na razie możeny szaleć do woli:-D. Tz, teraz już nie bardzo z tym brzuchem, ostanio jakoś coraz bardziej nam przeszkadza.

Eve, ale się uśmiałam haha :) Dzieci niesamowite teksty mają:)
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha :) Animatki jak ja Ci zazdroszczę:) My też 7 tygodni celibatu :) Ale wiesz, byle do piątku ;)

Boże tak piszecie o przytulankach a ja od 9 m-c celibat:szok::szok::szok: pomyślcie jaka wyposzczona na meza sie rzuce jak już bede mogła:-D:szok:jemu trzeba współczuć:tak::-D:szok:

ale się uśmiałam, świetne są teksty waszych dzieciaków, ale moja dobija do dwóch lat i też potrafi mnie rozwalić :-D ciekawe co będzie później :p

Eve - ale jaja:-D:-D:-D aż mi sie siku ze smiechu zachciało:-p

A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"

A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy :-p

reklama
ania aneczka... miałam zakaz od 7 tyg ciąży.... a Ty 7 tygodni... jest różnica:)

Dziewczyny,.... znajomi to znajomi....ale córcia moim teściom powiedziała, że mama jęczy co jakiś czas w sypialni:D... miny bezcenne:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry