- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Eve boskie
, ale się uśmiałam. Nasza córa na szczęście sen ma twardy, a jak coś chce to woła, nigdy sama z łóżka nie wstaje w nocy, więc na razie możeny szaleć do woli
. Tz, teraz już nie bardzo z tym brzuchem, ostanio jakoś coraz bardziej nam przeszkadza.

ania-aneczka
Eve, ale się uśmiałam haha
Dzieci niesamowite teksty mają
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha
Animatki jak ja Ci zazdroszczę
My też 7 tygodni celibatu
Ale wiesz, byle do piątku 
Animatki haha nieźle z tymi opowieściami Natki haha
myszkowska
ahahaha Eve 

Boże tak piszecie o przytulankach a ja od 9 m-c celibatpomyślcie jaka wyposzczona na meza sie rzuce jak już bede mogła
jemu trzeba współczuć
![]()
a mi sie w ogole nie chce

Mysza1984
lalllalalala ;-)
ale się uśmiałam, świetne są teksty waszych dzieciaków, ale moja dobija do dwóch lat i też potrafi mnie rozwalić
ciekawe co będzie później 

Mamcia_86
Eve - ale jaja

aż mi sie siku ze smiechu zachciało
A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"
A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy

A do nas jakiś czas temu wpadł tata po godz 22, żeby oddać kalkulator. Myślał, że śpimy, ja tu rozebrana, mąż zdążył mnie szybko przytulić i przykryć kołdrą, ja juz nie wytrzymałami zaczęłam się chichrać, a tata mówi 'o nie śpicie! nie umiem wyłączyć tego waszego kalkulatora"
A nastepnego dnia go uświadamiam, a tata się śmieje i mówi, że niby taka religijna jestem i zaczął się śmiać, a ja mu odpowiedziałam, że dlatego służe mojemu mężowi o każdej porze dnia i nocy

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: