Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i kochane moje PÓŁ ROKU nam stuknęło!!!
Eh...aż ryczeć mi się chce jak pomyślę, że został nam tylko miesiąc razem... za równy miesiąc o tej porze Ala będzie w żłobku, Łukasz w przedszkolu, a ja zaryczana w pracy...mam nadzieję, że kierowniczka nie wygoni mnie w pierwszy dzień na obsługę klienta...muszę przecież przypomnieć sobie tyle rzeczy...
Tak patrzę na moje słoneczko i wiecie co nie pamiętam jej jak była taka maciupka...nie pamiętam też pierwszego dnia w domu...matko jak ten czas leci, jak zwariowany...
Czytając Was aż mordka się śmiejedrugie dzieciątko..
super, że planujecie rodzeństwo dla swoich skarbów, mój Łukaszek długo czekał, ale się doczekał i powiem Wam, że kocha Alunię niesamowicie
Jak patrzę na niego kiedy leży sobie z Alą i gada do niej, tuli ją i głaszcze, to aż wzruszenie ogarnia...
W ogóle mam dzis jakiś nostalgiczny nastrój...
Aga ja jutro idę ustalić menu do Pintala bo my za dwa tygodnie tam będziemyPowiedź co wybrałaś do jedzonka??
Myślę, że nie masz się czym martwić, ja naprawdę byłam zadowolona i z obsługi i z jedzenia (fakt może nie było jego zatrzęsienie), no i z kwoty jaką zapłaciłam za całe przyjęcie weselne![]()
Laski, a jak tam wasze brzuszki po porodach?? Ja wychodziałam ze szpitala z brzuchem jak w 6 miesiącu i zostało mi sporo z tego. Wiecie kiedy można zacząć robić brzuszki i kiedy można zacząc zakładać pas poporodowy?
.

to szczegół, że jestem w 9 miesiącu ciąży.. albo ślepa albo do najbystrzejszych nie należy.. osłabiła mnie tym pytaniem.