Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kubuś zakatarzony.. tzn. niby nie leci mu z noska, ale ma zapchany cały czas. Byłam u lekarza ale kazali czekać, albo się polepszy albo pogorszy
właśnie takiej rady potrzebowałam heh..
jak zobaczył zrobił podkówkę i koniec musiałam schować.

Teraz zaczęła się rozglądać i interesuje ją już karuzela i leżaczek, więc pobawimy się z pół godzinki. Czasami nawet się uśmiechnie jak ją zagaduję. Mój czorcik kochany!:-) Aniołek, może Kubuś ma teraz taki okres, może ząbki się zbliżają, albo ten katarek go męczy i nie podoba mu się w wózku? Bo nie płakał na spacerkach niedawno,nie? Mam nadzieję że przejdzie maluszkowi i będziecie mogli pójść spokojnie na spacer. Moja jak poczuje świeże powietrze to odpływa w sekundę. :-)Megi,wiem o czym piszesz,bo Amelka też była zmęczona po Świętach. Za dużo ludzi i inne miejce trochę ją zmyliło i 2 dni dziwnie się w zachowywała, wierciła się i ciężko jej było zasnąć.
Podziwiam Cię, że dajesz radę. Po Twoim opisie, jak wygląda kwestia karmienia Twojej córci to nie żałuję, że karmię mm
ale jakoś kobiety karmią nawet kilka lat
więc widocznie trzeba czasu, by to wszystko się ustabilizowało. A z tymi wymiotami to może była kwestia, że dzidzia wypiła zbyt dużo i żołądeczek nie przyjął. Może to nie kwestia innego mleka . Nie wiem zresztą.. ja pamiętam początki z Kubusiem. Odciągnęłam swoje mleczko, dałam z butelki, wypił a za chwilę wszystko zwrócił, także nie ma reguły.