Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Do tej pory niby niedużo mnie przybyło, ale jak takie ilości czekoladek nadal bede pałaszowała to marną wizje siebie samej mam za kilka tygodni
.
.
więc niby powinnam się ograniczać- właśnie podjęłam decyzję, że od jutra jem mniej.
Ogólnie to widze ze sporo nas, czerwcówek bedzie, ja termin z OM mam na 13 czerwca, ale z usg wszystko wskazuje na to ze bedzie raczej o tydzien lub ciut później nawet. Aaaa rozmiar brzuszka to 92 cm (przed sekundka zmierzyłam specjalnie) :-).

. Ostatnio jak byłam na badaniu cukru (glukoza z obciążeniem), to zamiast krzywić się jak wszystkie inne dziewczyny, to ja rozkoszowałam się słodziutkim napojem!! Jak słowo daje chyba niezbyt normalna jestem
. Poki co badania są ok, ale troche mnie nastraszyłaś tym cukrem w moczu wiec mam solidny powód zeby sie ograniczyć. A co do budyniu to musze ci powiedziec ze nalezy do moich ulubionych deserów (proponuje do miseczki włozyc 1-2 kostki czekolady i zalac goracym budyniem, mmmmmm..... rozmarzyłam sie :-)).
. Zastanawiam się czy te bóle to dlatego że brzusio rośnie czy może jednak lepiej zainwestować w rogala? Jakie macie zdanie na ten temat?