agniecha27krk
Zaciekawiona BB
Candy dziekuje
a Ty juz po porodzie? bo po tej przerwie jak mnie tutaj nie było to nie jestem za bardzo w temacie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola właśnie wsadziła całe ciastko do buzi i się smieje, plując tym ciastkiem dookoła i jeszcze fuczy
PRzystawiaj dziecko jak najczęściej do piersi - ja prosiłam na początku pielegniarki oddziałowe o pomoc w przystawianiu i pobudke i unikaj dokarmiania, a powinno byc dobrze
koszula do wyrzucenia, bo wydobywaja sie najrozniejsze plyny podczas porodu i po prostu lepiej ja wyrzucic niz prac. Potem klada malucha brudnego z tych wod i tez sie ociera o koszule
Lewatywy nie mialam, nie potrzebowalam i w ogole podczas skurczy nie myslalam o tymAle pewnie gdybym miala problemy z wyproznieniem to poprosilabym o zrobienie poloznej.
Urodzilam w czwartek po polnocy w sobote kolo 12 nas wypisali. Byloby wczesniej bo Mloda juz byla od 8 gotowa do wyjscia, ale bylo duzo porodow i pozno zrobili obchod lekarze
Jedzenie to jest jedyny minus szpitala. Jest go mało i to samo cały czas. Także przygotuj ojca maluszka że będzie Ci dowoził. Na oddziale jest lodówka i czajnik więc można się dokarmiaćja jadłam bułki z szynką pamiętam cały czas, nawet w nocy, bo przy karmieniu byłam głodna cały czas
Dziecko było mało ruchliwe jak odeszły mi wody, w ogóle wtedy zrobił się taki miękki brzuch, nie taka piłeczka i taki flak. I na ktg często spała Ola, że długo tam leżałam
Ale Ci fajnie, już tak blisko, nie możecie się doczekać co![]()
Candy dziekujea Ty juz po porodzie? bo po tej przerwie jak mnie tutaj nie było to nie jestem za bardzo w temacie
![]()
No witam, ja od wczoraj z Przemusiem w domubyliśmy tymi szczęściarzami z godziny zero w nowy rok!!
) jednak oksy nam nie pomogla wrecz przeciwnie mały przez nią się plątał w pępowine i zdecydowaliśmy się na cc
jestem super zadowolona procz tego ze piersi bolą
![]()