reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
wiolkast no tak do 19 powiedzmy :) po kolacji przywiezionej przez męża hihihi :)
katarinna wyślę Ci Pw odnośnie położnej :) będzie u mnie ponownie jutro i może wstąpić do Ciebie :) mówiła że od 21 tygodnia ciąży może już odwiedzać pacjentki :)

Ja też tak liczyłam że tylko do 17.30 :szok: niby 2 dni no ale .... hehhehe lepsza ta 19 :]

Okej moje drogie to co komu w drogę .... idziemy na spacer :-)

Wesolutka - mam takie pytanko, hmm nawet kilka: czym regenerujesz brodawki? Masz jakiś sprawdzony krem/maść? Warto go kupić wcześniej czy dopiero później wysyłać męża? I próbowałaś w tej sytuacji przy karmieniu tych nakładek na sutki? Zastanawiam się, czy nie kupić właśnie jakiejś maści i nakładek tak na wszelki wypadek. ;-) A i chciałam Cię zapytać jak z godzinami funkcjonowania Twojej Malutkiej? Jakie masz przerwy między karmieniami (wiem, ze u każdego dziecka to w sumie kwestia indywidualna, ale zastanawiam się, czy będziemy chodzić śnięci na początku, czy jakoś się da to tego przystosować) ?

Marcepanowa - przy takiej pogodzie temat wózków nie może nas ominąć ;-) Ty masz już kupiony albo wybrany? Nasz "mercedes" już czeka na lokatora :-).

Dziewczyny jak u Was z wózkami dla dzieciaczków? I jak to jest ze spacerami na początku, podobno się wietrzy, ale kiedy można zabrać szkraba na pierwszy spacer???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry