Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kermienie piersią jest przecudowne i nie wiem jak można świadomie z tego zrezygnować -a wokół widzę coraz więcej matek , które nie karmią dzieci od początku. Jedne się zrażają początkowymi "niepowodzeniami" inne wprost robią to by zachować urodę piersi lub by robić sobie wychodne zaraz jak tylko dojdą do siebie -to jest dopiero egoizm i to w najgorszym wydaniu.
Zgadzam sie w 100000%.Kermienie piersią jest przecudowne i nie wiem jak można świadomie z tego zrezygnować -a wokół widzę coraz więcej matek , które nie karmią dzieci od początku. Jedne się zrażają początkowymi "niepowodzeniami" inne wprost robią to by zachować urodę piersi lub by robić sobie wychodne zaraz jak tylko dojdą do siebie -to jest dopiero egoizm i to w najgorszym wydaniu.

też nie rozumiem mam kóre od początku rezygnują z cyca nie wiedząc w ogóle jak to wygląda. bo na początku lecą łzy, bo nie ssie, bo boli, bo źle łąpie. Ale to wszytko mija. Maluch musi też nauczyć się jak i mama cycowac
Ale to pewnie też zależy od kobiety. JA nie przygotowywałąm piersi, myłam tylko wodą żeby nie wysuszać.
Wiadomo, że mama zestresowana to żadna pociecha i radość dla malucha
Ja wcale nie uważam, że mamy butlowe są gorsze
Ale po prostu nie rozumiem mam które nawet nie próbują..nawet nie wiedza jak to jest a rezygnują z cyca. Mam taką koleżankę ,która dwóch synków karmiła butlą. Pytała się mnie czy mi się tak chce wiecznie z cycami na wierzchu chodzić i lda niej to ejst obrzydliwe
ona nie karmiła, bo dla niej to żadna radocha i nie chce żeby ją dziecko po cyckach gryzło
a nawet ani razu nie spróbowała
co innego jak mama spróbuje a potem świadomie odrzuca pierś bo jednak jej to nie pasuje .JA to rozumiem