reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Genetycznych nie miałam .Uznałam że jak 2 dzieci to nie trzeba .
Zobaczymy co powie D w genetycznej .
Wcześniej jak z nim rozm .to sugerował invitro .
Że w moim wieku stare jajka i tyle .
Tylko że jak invitro a i tak poraniam to nie ma sensu chyba.

reklama
Genetycznych nie miałam .Uznałam że jak 2 dzieci to nie trzeba .
Zobaczymy co powie D w genetycznej .
Wcześniej jak z nim rozm .to sugerował invitro .
Że w moim wieku stare jajka i tyle .
Tylko że jak invitro a i tak poraniam to nie ma sensu chyba.
Susana a moze teraz to byl zwykly pech.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Susana ale smieszne...mi sie na bank teraz nie udalo.
Jajnik mnie kluje jak stawiam mocniej noge na podlodze ta po ktorej mam bolacy jajnik i przy niektorych pozycjach jak wstaje z kanapy. Pewnie mi sie jakie torbiele porobily.
Ja jestem juz stara bo prawie 36 jat wiec tez jajka mam stare.

Jajnik mnie kluje jak stawiam mocniej noge na podlodze ta po ktorej mam bolacy jajnik i przy niektorych pozycjach jak wstaje z kanapy. Pewnie mi sie jakie torbiele porobily.

ja mam tak samo z tym wstawaniem

ja bralam ubichinol dokladnie ten ze 4 miechy przed ciaza i to bylo pierwsza ciaza po ubichinolu ! a mojemu dawalam proxxed mimo dobryh plemnikow i salfazin !
Mój też brał Salfazin ;) teraz ma przerwę, niech mu wątroba odpocznie :)

Dzięki .Kupie jak się jeszcze zdecyduję .W środę mam wizytę w poradni genetycznej .Nie wiem czy mi wogóle w takiej sytuacji jakieś badania zrobią .
A czemu mieliby nie zrobić?

ubichinol jest na wszystkie komorki nie tylo jajowe:) trzeba brac wczesniej zalecane jest po 40 roku zycia. Mieliscie badania genetyczne?
Ja miałam po drugim #
Ja mam ten właśnie, ale patrzyłam że na iherb też jest, tylko ciut droższy[emoji53]

Fondie a go sie bierze caly czas czy jak? Od 1 dc do ktorego?

Tak jak napisałam wcześniej, od 1dc do owu :) tak jak wit E i Wiesiołka :)

reklama

Też tak miałam .pierwszy objaw ciąży .
Jak kichnęłam to zabolało w macicy .

Do góry